Džoni Dep priznao da je koristio drogu sa poznatim prijateljima: Sa kolegom pričao o tome da želi da ubiju Amber?! (VIDEO)

21.04.2022

19:30

0

Novi detalji izlaze u javnost

Džoni Dep priznao da je koristio drogu sa poznatim prijateljima: Sa kolegom pričao o tome da želi da ubiju Amber?! (VIDEO)
profimedia-0684047081 - Copyright Profimedia

Suđenje godine, kako ga mnogi nazivaju, nastavilo se danas između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd

Danas je on ispitivan od strane njenog advokatskog tima, te su tako nove okolnosti isplivale na površinu. Pre svega o tome da je koristio droge sa poznatim prijateljima poput muzičara Merilina Mensona i glumca Pola Betanija, te da je čak sa kolegom planirao i ubistvo svoje supruge!

Profimedia
 

Depove poruke su prezentovane kao dokaz, u kojima je on predstavljao to što koristi drogu i alkohol kao njegovo "čudovište". 

Advokat je potom pokazao i poruke koje je glumac razmenio sa Polom Betanijem, u kom su se njih dvojica navodno šalili o tome da treba da ubiju Amber.

Youtube screenshot, Global news
 

Poruke iz 2013. godine išle su ovako:

- Hajde da je udavimo pre nego što je zapalimo! Ja ću je*ati njeno zapaljeno telo potom, da bismo bili sigurni da je mrtva - napisao je Dep.

- I ja sam to mislio! Da budemo sigurni pre nego što je proglasimo vešticom! - odgovorio je Pol Betani, koji se o onome što je izneto na ovom suđenju još nije oglašavao.

Profimedia
 

Kokain sa Merilinom Mensonom

Dep je objasnio da je sa Mensonom koristio kokain nekoliko puta i da mu je jednom "dao pilulu da bi prestao da priča".

Ranije ove nedelje, Dep je priznao da su poruke koje je ranije slao loše i da nekada koristi crni humor kako bi izrazio sebe.

Profimedia
 

Par je, podsetimo, na sudu zbog toga što je zvezda „Pirata s Kariba" uperio prstom u nekadašnju ženu akonto „ispovesti u kojoj ga je obeležila kao nasilnika". Dep je podneo tužbu u kojoj traži odštetu od čak 50 miliona dolara.

Njena strana priče tek treba da se čuje.

Kada je u pitanju Pol Betani, sa kojim je Dep diskutovao o ubistvu Amber, on je ranije, u vreme kada je glumac podneo tužbu protiv novina koje su objavile njenu ispovest, rekao da je "ponižavajuće" što su te poruke iznete na sudu tada, te da on navodno nije ni poznavao Depa dok je bio u braku sa Amber.

- Poznavao sam ga odranije, ali nismo pričali godinama. Dok su bili u braku, nisam bio u kontaktu sa njima - rekao je on tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike