Doživela veliku dramu! Jelena Karleuša do guše u poplavi: Izbavljali je iz nevremena, džip nije hteo da upali... (FOTO/VIDEO)

06.07.2022

07:25

2

Pevačica, iako je juče saopštila da se razvela, rekla je da je zbog nepogode to najgori dan u životu

Doživela veliku dramu! Jelena Karleuša do guše u poplavi: Izbavljali je iz nevremena, džip nije hteo da upali... (FOTO/VIDEO)
jelena karleusa - Copyright Instagram printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša juče je objavila da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina braka, a već sinoć doživela je pravu dramu zbog nevremena koje je zahvatilo Beograd.

Njoj očigledno automobil ostao u vodi, pa su je spasavali u blizini Kvantaške pijace. Ona je jedva prepešačila ulicu u kojoj su plivali automobili kojima je voda bukvalno do krova.

- Ovo je najgori dan u mom životu - rekla je Jelena dok je muškarac drži za ruku i pokušava da je izbavi. U već sledećem storiju, koji je objavila na svom Instagramu, ona je rekla i da joj je automobil pokvaren.

- Gotovo, ja ne mogu da upalim džip - čuje se da pevačica izgovora, dok u jednom u ostalih snimaka ona počinje da vrišti, jer kroz blatnjavu vodu ide bosa.

Mokra do gole kože, nekako je prešla na suvi deo ulice, a da bi dočarala koliko je loša situacija, rekla da je "smak sveta".

U toku jučerašnjeg dana Karleuša je saopštila da se razvodi od Duška, pa je napisala objavu na Instagramu.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno.

ATAImages/ A.A.
Duško Tošić i Jelena Karleuša

Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Karleuša.

Pogledajte video snimak na kom se jasno vidi kroz koju dramu je prošla Karleuša.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike