Posle 14 godina krah ljubavi Karleuše i Tošića: Počelo je kao u bajci, a završilo se u policijskoj stanici i na sudu

05.07.2022

10:34

3

Autor: 24sedam

Jelena i Duško vešto su krili da u njihovom braku nešto ne štima

Posle 14 godina krah ljubavi Karleuše i Tošića: Počelo je kao u bajci, a završilo se u policijskoj stanici i na sudu
aerodrom_15042018_00063 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša danas je saopštila da je njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem i zvanično pri kraju. Kako je navela, oni su danas otpočeli proces sporazumnog razvoda braka. Ono što je uvek intrigiralo javnost je činjenica da je iza njih definitivno jedna burna veza.

Otkako je na Božić u njihovom domu izbio sukob, pa čak i fizički okršaj, strasti nisu uspele da se smire. Mnogi su mislili da je brak poznate pevačice i fudbalera i pre toga bio na klimavim nogama, a navodnom vešću da je došlo i do nasilja, samo su podgrejane glasine o njihovom potencijalnom razvodu.

Ipak, Jelena i Duško vešto su krili da u njihovom braku nešto ne štima, a jedno o drugom u javnosti govorili su samo najlepše stvari. Simulirali su da je sve idealno kao i na početku veze.

Tada mladi i zaljubljeni par u svakom trenutku pokazivao je emocije i iznosio detalje romanse na kojima bi im svako pozavideo.

Kako je sve počelo?

Pevačica i fudbaler upoznali su se 2006. godine kada su i uplovili u vezu. Samo dve godine kasnije stupili su u brak i napravili raskošno svadbeno veselje, a iste godine dobili su ćerku Atinu, dok su već sledeće, 2009. godine istog dana i meseca dobili i Niku.

O svom poznanstvu, udvaranju i otpočinjanju veze, njih dvoje su u više navrata govorili za medije, a nisu krili ni da je Duško bio Jelenin veliki fan.

Naime, kako je od Jelene Duško mlađi sedam godina, on je jednom prilikom priznao da je gotovo odmalena voleo da sluša njene pesme.

- Istina je da sam i pre nego što smo se upoznali bio zaljubljen u Jelenu. Odmalena slušam Jelenu... - rekao je Duško.

 

 

Karleuša je i sama jednom prilikom ispričala kako je Duško bio njen veliki fan, kao i da je u svojoj momačkoj sobi, u kući u Zrenjaninu, imao njene postere.

- Naknadno sam saznala da je kao klinac celu sobu izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja. To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje - poručila je JK jednom prilikom.

Iako nije tačno poznat trenutak kada su se prvi put sreli, Karleuša je u više navrata isticala kako je Duško bio vrlo uporan u nameri da je osvoji, te da je  „danima obigravao oko nje i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi".

Veza iz snova - podrška supružnika

Usled Duškove fudbalske karijere koja je u periodu od 2008. krenula uzlaznom putanjom, pevačici nije bilo teško da ga iz zemlje u zemlju prati u stopu. Živeli su "u koferima", non-stop su se selili, pa su tako jedno vreme živeli u Francuskoj, pa Španiji, zatim u Nemačkoj...

Govorilo se i kako je Duško jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku gde je stanovao zbog posla.

Pripisivali im afere, onda se one i dogodile

Ipak, nakon nekoliko godina zajedničkog života, poznatom paru pripisivale su se razne afere, od svađa i sukoba pa sve do neverstva, što "malu od skandala" svakako prati od početka karijere.

Na kraju svega, afere su se i dogodile. Isplivale su fotografije eksplicitnog dopisivanja Jelene Karleuše sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, koji je tvrdio da su imali mnogo više od toga. Pevačica je sve ovo poricala tvrdeći da se radi o fotomontaži i da na snimcima nije ona, te je zbog toga fudbalera i tužila.

 

 

Duško Tošić se o ovom slučaju javno nije oglašavao, ali su odmah krenule spekulacije da je na pomolu razvod.

Čini se da se brak popularnog para nikada od ove afere nije oporavio.

Sve je kulminiralo na Božić, kada je nakon svađe Duško Tošić fizički napao pop divu, te je ona tada alarmirala policiju. Samo na tren se činilo da su uspeli da izglade stvari kada je Karleuša objavila da neće tužiti supruga.

Pevačica je na Dan zaljubljenih objavila i "srećnu" fotografiju prostorije ispunjene ružama koje je navodno dobila od Duška.

Ipak, danas je obelodanila da je proces okončanja njihovog braka otpočeo, čime je stavila tačku na sve spekulacije o njihovom odnosu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike