Karleuši je bilo suđeno da se razvede! Nije im bilo spasa: Posle ovog braka sigurno više neće ići pred oltar!

05.07.2022

18:45

4

Sloboda će pevačicu, sa druge strane, odvesti pravo do nekoga mnogo jakog

Karleuši je bilo suđeno da se razvede! Nije im bilo spasa: Posle ovog braka sigurno više neće ići pred oltar!
Copyright ATA Images/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Duško Tošić rešili su da stave tačku na svoj brak posle 14 godina. Zajedno, dobili su ćerke Atinu i Niku, a starateljstvo je pripalo pevačici. Ovaj detalj je otkrila u saopštenju koje u celosti možete da pročitate na OVOM linku.

Mnogi su oni koji su zanemeli posle ove objave JK, jer je njena zajednica s fudbalerom dugo odolevala raznim nedaćama.

Jelena Karleuša i Duško Tošić ATAImages/ A.A.
 

Prema sopstvenim rečima - akonto razvoda se neće dalje oglašavati, ali kako nas je zanimalo šta je još pred njom, pozvali smo i astrološkinju Nevenu Đorđević, koja je u neku ruku potvrdila i česte sumnje pop dive da njena borba dugo traje i da je pitanje kada će prestati, za bilo šta.

- Jeleni Karleuši je Jupiter u prvoj kući. Dete sreće. Bukvalno, hoće je sve što zapne. Ali, taj Jupiter joj je u lošem odnosu sa kućom braka i sa Mesecom (koji predstavlja majku). Nakon smrti majke njoj faktički sreća „odlazi". Ipak, ne može da joj bude nešto užasno loše, jer je opet tu taj Jupiter koji, pak, neće biti jak kao pre - počela je astrološkinja, pa dodala kako je Karleuša u stvari u ovom braku bila gotovo zarobljena. 

Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel
 

Bilo je pitanje vremena - kad će razvod

- S obzirom na taj Mesec i njene emocije, vidi se da je ona bila „zarobljena" u tom braku, odnosno da joj nije pružao ništa što bi hranilo njenu prvu kuću i nju samu. Takođe, sedma kuća joj hvata znak Vodolije koji u 90 odsto slučajeva dovodi do razvoda, Vodolije teško održavaju brak... A osma kuća, koja označava smrt ili bilo kakav jak kraj, isto „hvata" Vodoliju, koja je definitivno bila predodređena da okonča ovaj brak. Bukvalno, nije bilo spasa.

 

 

Đorđevićeva ne veruje da će Karleuša i ponovo „stati na ludi kamen", ali će svakako biti emotivno ispunjena.

- Deveta kuća koja može da joj predstavlja idući brak, ako do njega i dođe... Ona je u Ribama. Njen prvi brak, na primer, nije ni ucrtan, kao da se nije ni dogodio. Zatim, Neptun joj je povezan sa Plutonom koji predstavlja neku moć, a pritom je u Strelcu. Doživeće takvu slobodu nakon ovog razvoda... A ona će je dovesti do nekoga ko je vrlo jak! Mislim da se neće udati, ostaće slobodna, pravno, zvanično, ali će biti sa nekim ko ne da je imućan... Bukvalno joj se ta moć i Pluton spajaju sa Venerom - zaključila je ona, pa dodala da se Jeleni nova ljubav smeši već u septembru.

Jelena Karleuša ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike