Ljubav Karleuše i Tošića "pukla" na Božić? Prijavljen za nasilje, pa pevačica povukla tužbu - ni 3.333 ruže kasnije nisu bile dovoljne!?

05.07.2022

10:57

0

Policija je tada došla u njihovu vilu na Senjaku, te je Tošić kasnije davao izjavu u policijskoj stanici negirajući napad

Ljubav Karleuše i Tošića "pukla" na Božić? Prijavljen za nasilje, pa pevačica povukla tužbu - ni 3.333 ruže kasnije nisu bile dovoljne!?
kuca vila jelena karleusa foto sivack55i - Copyright 24sedam/Goran Sivački/ATA Images

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Podsetimo, prve trzavice u braku, koje su inicirale da bi do razvoda moglo da dođe, dogodile su se na Božić ove godine kada je Karleušu navodno udario Tošić nakon verbalne rasprave.

Policija je tada došla u njihovu vilu na Senjaku, te je Tošić kasnije davao izjavu u policijskoj stanici negirajući napad. Fudbaler je tada navodno rekao "da su se samo posvađali", ali je svejedno dobio zabranu prilaska pevačici u trajanju od 30 dana.

ATAImages/ A.A.
 

Karleuša se zbog incidenta 8. aprila pojavila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde je izjavila da ne želi da se njen suprug Duško Tošić krivično goni zbog predmetnog događaja.

Sumnjalo se i da je par pronašao način da izgladi svoj odnos, a prva "potvrda" usledila je na Dan zaljubljenih, kada je pevačica snimila svoje 3.333 crvene ruže i Duška pored jednog od buketa.

 

 

Podsetimo, juče je Karleuša podelila i prve snimke iz nove vile koju je sa Duškom pazarila 2018. godine, a nekada je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju.

Vila se, inače, nalazi na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić - Karleuša. Kako se navodilo u domaćim medijima, za ovu vilu su izdvojili čak 2.5 miliona evra.

Ipak, jutros je usledilo saopštenje na njenom Instagram profilu koje je iznenadilo mnoge, a prenosimo ga u celosti:

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzlaudno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost, ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina, prepisana je na našu decu, starateljstvom nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike