Koliko juče se pohvalila velelepnim garderoberom, veličine stana, a danas je Karleuša fanovima priredila neprijatno iznenađenje (FOTO)

05.07.2022

11:03

1

Pop diva je zvaničnim saopštenjem na svom Instagram profilu napisala razloge i detalje razvoda

Koliko juče se pohvalila velelepnim garderoberom, veličine stana, a danas je Karleuša fanovima priredila neprijatno iznenađenje (FOTO)
jelena karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode. Nakon 14 godina, koliko su pevačica i fudbaler proveli u braku, njih dvoje su odlučili da sporazumno okončaju svoj brak.

Pevačica je na svom Instagram profilu napisala razlog zbog kojeg dolazi do razlaza, kao i kome je pripala imovina i starateljstvo nad decom.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzlaudno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost, ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina, prepisana je na našu decu, starateljstvom nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Jelena na svom "Instagram" profilu

 

 

Karleuša je, koliko juče, pokazala kako izgleda garderober u njenoj novoj kući. Jelena je objasnila na svojim storijima na društvenoj mreži Instagram da još uvek radi na sređivanju, te ispričala da u garderoberu, koji je veličine stana, ima čak dva kupatila, ali i saunu u kojoj će se opuštati!

Kako je i rekla, ona u garderoberu ima dosta ogledala, a jedno veliko je namenjeno za njen sto gde joj stoji šminka. Sa strane se može videti da je već dosta garderobe prenela i okačila, a posebno mesto će imati njeni kostimi koje nosi na nastupima.

Ovo velelepno zdanje, Duško i Jelena su kupili od proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija još 2018. godine, ali je ona, do nedavno, bila u fazi renoviranja.

Vila se, inače, nalazi na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić - Karleuša. Kako se navodilo u domaćim medijima, za ovu vilu su izdvojili čak 2.5 miliona evra.

Danas, pevačica, za razliku od juče, nije imala lepe vesti koje bi podelila sa svojim fanovima, već ih je obavestila o još jednom teškom periodu kroz koji prolazi.

U saopštenju je naglasila da se ovim povodom više neće oglašavati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike