Sve ljubavi Jelene Karleuše - dva razvoda, preljube, nasilje u porodici i kraj romanse zbog ubistva (FOTO)

05.07.2022

12:12

2

Autor: 24sedam

Bio joj je velika ljubav, a njegovu smrt je teško podnela

Sve ljubavi Jelene Karleuše - dva razvoda, preljube, nasilje u porodici i kraj romanse zbog ubistva (FOTO)
karleusa bivsi copy - Copyright ATAImages/ A.A./legende90/instagram

Kao bomba odjeknula je vest da se popularna pevačica, Jelena Karleuša, razvodi. Nakon mnogo spekulacija o tome šta se dešava sa njenim brakom, ona je danas zvanično i stavila tačku na sva nagađanja.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu - napisala je Jelena, između ostalog, na svom "Instagram" profilu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Njen ljubavni život, oduvek je izazivao pažnju, pa su tako ona i njen prvi verenik, kontroverzni Zoran Davidović Ćanda, nekada punili stupce dnevnih novina. 

Karleuša je romansu sa ovim žestokim momkom započela za vreme NATO bombardovanja, a oni koji su ih poznavali već u startu su govorili da imaju mnogo toga zajedničkog – od snage ličnosti i humanosti, do smisla za humor. Upoznali su se na jednom prestoničkom splavu, a Jelena je priznala i da joj je bitno to što Zoran može materijalno da joj parira i kako je prvi put u životu, sa pravim šmekerom. 

Njihova ljubav je tragično prekinuta - Ćandinim ubistvom. Mediji su pisali kako je Jelena verenikovo ubistvo teško podnela, ali ona nikada nije želela da govori na ovu temu.

- Iz poštovanja prema Zoranovoj porodici ne želim mnogo da govorim o tragediji. On je bio divan čovek, veliki prijatelj i pažljiv kao dečko. Svako ko ga je upoznao divio mu se. Policija neka radi svoj deo posla, ja sam teško podnela njegovu smrt - rekla je tada Jelena.

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem se nalazi i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana".

Printscreen/Facebook/Legende90
 

Nakon izvesnog vremena, pevačica je uplovila u vezu sa sinom Sretena Karića, Bojanom, a njih dvoje su se na večnu ljubav zakleli 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo raskošno svadbeno veselje. Jelena i Bojan nisu stigli da proslave ni prvu godišnjicu praka, a već su se razveli. Naime, već u martu 2005. svako od njih dvoje je krenuo svojim putem.

I tada je glavna tema u medijima bila - šta bi mogli biti razlozi raspada njihovog braka, a spekulisalo se o dva scenarija. Jedan od njih je da je Bogoljub Karić umešao svoje prste u čitavu priču, jer mu se jedna Jelena Karleuša nikako nije uklapala u njegovu porodicu, posebno jer je navodno smatrao da je ona samo iz koristoljublja u braku sa Bojanom. Tema drugog scenarija je preljuba, i to Karleušina. Naime, štampa je brujala da je Jelena Karleuša uhvaćena u preljubi sa telohraniteljem, pevačica se branila kako je žrtva nameštaljke i podmetanja tajkunske porodice Karić.

Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
 

Priče o preljubama nisu je zaobišle ni u sadašnjem braku sa popularnim fudbalerom Duškom Tošićem. Portale i štampane medije je danima tresla priča o Jeleninom navodnom prisnom i eksplicitnom dopisivanju sa Duškovim kolegom, Ognjenom Vranješom. Čak je i sam Vranješ izlazio u medije sa izjavama koje su samo podgrevale čitavu priču o besramnoj prevari.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsećanja radi, venčanje Jelene Karleuše i njenog drugog supruga, Duška Tošića, dogodilo se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Njihov bračni život Jelena se uvek trudila da predstavi kao idealan, često je sa pratiocima delila fotografije porodičnih putovanja, slavlja i raskoši u kojoj je uživala. U ovom braku njih dvoje su dobili dve ćerke, Atinu i Niku.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pored čaršijskih priča o neveri, na videlo je izašla i ne tako sjajna strana Duška Tošića. Naime, pevačica je svog dojučerašnjeg supruga u dva narata prijavljivala policiji.

Pevačica je navodno 2020. godine prijavila nasilje u porodici, ali o tome nikada dalje nije bilo reči. Tada se pisalo da ju je fudbaler tukao, ali ona je želela da se povuče iz ove priče i demantovala na svom Instagram nalogu da je došlo do fizičkog okršaja. 

Sledeći i poslednji put kada je javnost saznala da je Duško nasrnuo na Jelenu, desilo se početkom ove godine, na Božić. Ona ga je tada prijavila za nasilje u porodici, ali je u međuvremenu povukla tužbu.

Od tog momenta niko više nije bio siguran šta se dešavalo među njima i u njihovom bračnom životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike