Sada je i zvanično! Razvodi se Jelena Karleuša: Pop diva na Instagramu objavila zvanično saopštenje

05.07.2022

10:08

2

Nakon 14 godina braka, Jelena i Duško će se sporazumno razići

Sada je i zvanično! Razvodi se Jelena Karleuša: Pop diva na Instagramu objavila zvanično saopštenje
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon 14 godina braka, pop diva Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić odlučili su da sporazumno okončaju svoj brak. Jelena se oglasila na svom "Instagram" profilu zvaničnim saopštenjem u kojem je napisala da "Duško sebe, nažalost, više ne vidi kao deo njihove porodice".

Karleuša je, takođe, otkrila i to da je sva imovina prepisana na njihovu decu, a da je starateljstvo pripalo njoj.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzlaudno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost, ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina, prepisana je na našu decu, starateljstvom nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Jelena na svom "Instagram" profilu

 

 

Podsetimo, u više navrata se pisalo da se popularni par razvodi, što je Jelena oštro demantovala, a nakon krize koja je usledila zbog Jeleninih provokativnih fotografija i snimaka koji su isplivali nakon afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, Karleuša je tvrdila da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Zimus je, na Vikend medija festivalu, na pitanje novinarke 24sedam da li je sada sve okej sa Duškom, Jelena odgovorila da jeste i da je oduvek bilo sve u redu. Poslednji put, Jelena je razvod demantovala pre samo dve nedelje, kada je modni kreator Saša Vidić u jednom intervjuu izjavio da su se pevačica i fudbaler razveli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike