Svi se trudimo i osećamo zasluge u "Zvezdama Granda": Snežana Đurišić o finalu, gledanosti, Ceci i Jeleni Karleuši (VIDEO)

27.06.2022

21:10

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam otkrila i kako gleda na komentare korisnika društvenih mreža, koji kažu da bi ovo takmičenje trebalo preseliti u BiH

Svi se trudimo i osećamo zasluge u "Zvezdama Granda": Snežana Đurišić o finalu, gledanosti, Ceci i Jeleni Karleuši (VIDEO)
vesna_dedic_13062022_0114 (1) - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačici Snežani Đurišić, koja je muzički urednik i stalni član produkcijskog žirija takmičenja "Zvezde Granda", još uvek se sležu utisci sa finala, koje je bilo u subotu, 25. juna.

- Još uvek mi se sležu utisci. Nisam znala ko će pobediti. Svih 16 kandidata bilo je vredno pažnje. Nije bilo lagano, bilo ih je dosta dobrih - kaže Snežana pa otkriva da najviše nade polaže u Sandru Mladenović, koja je glasom i izvedbom podseća na sebe.

 - Sandra definitivno, ona peva isto kao ja. Presrećna sam, a opet i tužna što do sada nisam mogla da prepoznam sebe u tim mladim ljudima. Uvek sam tu za nju, za sve i sve u karijeri, a snimila bih sa njom i duet.

ATAImages/ M.M.
 

Kako je i ove godine ponovo pobedio kandidat iz Bosne i Hercegovine, Nermin Handžić, na društvenim mrežama povele su se razne polemike. Mnogi su mišljenja da bi se ovo takmičenje trebalo održavati u Bosni i Hercegovini, a Snežana nam je otkrila kako ona gleda na to i zbog čega je poslednjih nekoliko godina pobednik upravo iz ove susedne zemlje.

- Zašto da se selimo kad imamo to i ovde. To je pitanje koje može biti nacionalističko, a ja ne želim da u to ubrajam muziku. Ne razmišljam na taj način, jednostavno, Bosna uvek da fenomenalne pevače. Takođe, jedino Srbija je lenja u glasanju. Bosna se ujedini u glasanju. Pa, Nermin je imao 120 hiljada glasova, a prvi sledeći kandidat, Aleksandar Josifovski, 80 hiljada. Velika je razlika. Iz kog razloga Srbija neće da glasa, a ima dobre kandidate, baš poput Sandre, ne znam. Ali me je iznenadilo što je ona na trećem mestu.

ATAImages/ M.M.
Snežana Đurišić

Osim ovoga, Snežanu smo upitali i o diskutabilnosti ovogodišnje gledanosti muzičkog takmičenja. Jelena Karleuša pisala je na mrežama, a i govorila u medijima, kako su "Zvezde Granda" najmanje gledane ove sezone, aludirajući na dolazak Svetalane Cece Ražnatović u žiri, odnosno svoj odlazak, dok je Ceca, sa druge strane, objavljivala dijagrame koji svedoče o rekordnoj gledanosti ovogodišnjeg finala i to u poslednjih deset godina. Takođe, korisnici društvenih mreža pisali su da se ovo takmienje ne prati kao ranije, posebno ne finale. 

ATAImages/ Antonio Ahel
JK, Ceca

  - Gledaniji smo nego ikada bili ove godine i neću to svesti pod zaslugu ili krivicu Jelene ili Cece. One su dve zasebne osobe, vredne pažnje obe, sve imaju svoju karijeru i ime na estradi. Pre Cece je bila i korona i to je doprinelo, ali ono što je činjenica - ova sezona je imala najveću gedanost u poslednjih deset godina. Može se to pripisati kome god. "Zvezde Granda" postoje toliko godina i uvek su imale najveću gledanost u datom trenutku. Svi se trudimo i svi osećamo zasluge i uživamo u tome kada nam direktor saopšti da je gledanost bila najveća.

Ceo intervju kao i o čemu još zanimljivom je Snežana Đurišić govorila pred objektivom naše kamere, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike