Karleuša se oglasila o finalu „Zvezda Granda": Žestoko potkačila Cecu! (FOTO)

26.06.2022

15:55

4

Jelena je, inače, posle dugogodišnjeg žiriranja rešila da se povuče iz poznatog talent-šoua ne bi li se još više posvetila novom albumu

Karleuša se oglasila o finalu „Zvezda Granda": Žestoko potkačila Cecu! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prethodne večeri se završila ovogodišnaj sezona „Zvezda Granda" i pobedu je odneo Nermin Handžić iz Tešnja (Bosna i Hercegovina). Mladić od svega 19 godina je pored velike titule osvojio i automobil marke Opel Corsa, kao i pesmu i spot od strane „Grand" produkcije. Trijumfovao je sa 128.456 glasova publike, međutim, prema najnovijem Instagram „storiju" pevačice i nekadašnje članice žirija Jelene Karleuše - društvene mreže zbog toga i nisu naročito „gorele".

- Meni je šokantno da nisam videla bukvalno nijedan „stori", tvit ili „mim" posvećen finalu „Zvezda Granda". Stoji to da je Ceca svojim učešćem sahranila „Pinkove zvezde", ali ja sam bila sigurna da su „Zvezde Granda" jači brend i da će je preživeti... Neko jednostavni nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio... Ljudi su se okupljali subotom ispred TV ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale - tvrdi Jelena.

Ovime se, inače, nadovezala na tvit, koji glasi:

- „Zvezde Granda" imale sinoć finale, broj tvitova koja sam video o tome: jedan.

Oko istog se svakako podigla ogromna prašina.

Karleuša je, inače, nedavno tokom gostovanja u Severnoj Makedoniji za tamošnje medije izjavila kako ne prati takmičenje, te da je sigurna da nije usamljen slučaj. Kako se finale odvilo neposredno zatim, članovi žirija su tokom razgovora s okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam i na tu temu - često napominjali kako su prezadovoljni brojkama, naglašavajući da su „Zvezde" još uvek najgledaniji šou.

Mi smo potražili komentare na Tviteru i našli tek šaku njih, dok se u najvećem broju trenutno samo prenosi Karleušin komentar, u kom je i oštro potkačila dugogodišnju rivalku koja se žiriju pridružila u ovoj sezoni. Ostali članovi su u finalnoj noći isticali kako se Ražnatovićka „očigledno dobro snašla, dala sve od sebe za svoje kandidate, bila im svima drug", dok Jelena, sa druge strane, sudeći po komentaru sluti da je ona, u stvari, odgovorna za „nedostatak euforije oko šoua", pa onda i za veliki pad istog.

Jelena Karleuša Instagram screenshot / karleusastar
 

Podsetimo, JK je napustila „Zvezde Granda" objasnivši da joj je i vreme da se povuče, zbog rada na novom albumu.

- Na svoju inicijaticu sam još 28. juna ove godine obavestila „Grand" produkciju i raskinula postojeći ugovor - pisala je bila pevačica na Instagramu, pa dodala:

- Ovu odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene.

- Želim im svu sreću - zaključila je ona otvoreno pismo za javnost.

Jelena Karleuša ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na samom početku iduće sezone, koja je bila startovala sredinom proteklog septembra, Ceca se pridružila već uigranoj ekipi žirija i mentora. Posebno joj se svakako obradovala koleginica i kuma Viki Miljković, čiji je kandidat prethodne noći pobedio.

Folk diva se radovala tome kao da je u pitanju bio pevač iz njenog tima.

Ceca Handžiću čestitala pobedu, 24sedam/M.G.
 

U priče koje je pokenuo Karleušin komentar se nije mešala. Sve što je objavila posle završetka sezone bile su brojke koje je potpisala rečenicom:

- Najgledanije finale „Zvezda Granda" u zadnjih 10 godina - uz emotikone koji predstavljaju aplauz i snagu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike