Zorja Pajić progovorila o braku na daljinu i stvaranju porodice, pa se osvrnula na finale "Zvezda Granda": Mnogima sam trn u oku! (VIDEO)

27.06.2022

11:12

0

Pevačica je priznala i da se bori sa anksioznošću, te da je zbog toga potražila stručnu pomoć

Zorja Pajić progovorila o braku na daljinu i stvaranju porodice, pa se osvrnula na finale "Zvezda Granda": Mnogima sam trn u oku! (VIDEO)
skale_kzn_26062022_061 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Protekle večeri zvanično je počeo festival "Skale", koji se održava u Herceg Novom pod sloganom "Naše more, naše skale". Jedna od onih koja se našla na pres konferenciji koja je održana bila je i Zorja Pajić, koja je razgovarala sa pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Kako kaže, drago joj je što postoje festivali, iako ranije na ovakvim manifestacijama nije učestvovala.

- Smatram da je jako lepo imati festivale. Kada sam bila mala, mislila sam da su festivali samo predstavljanje pesama, kasnije sam saznala da su to takmičenja. To mi ne nedostaje nimalo, od sada bih volela samo da se predstavljam svojom muzikom - kaže ona i dodaje da ranije nije pratila "Sunčane skale":

- Nisam pratila ranije, ali asociraju me na more, dobar provod bez pauze i umor (smeh). Došla sam sa sestrom, mamom i bratom, kao i moje plesačice koje ćete videti na sceni. Suprug je u Nemačkoj, volela bih da bude ovde, ali mora da svira.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Zorja Pajić

Kako je rekla da joj je muž u Nemačkoj, ona je otkrila koliko joj teško pada veza na daljinu, ali i kada planira da se ostvari u ulozi majke.

- Teško je, ali samo u smislu nedostajanja, funkcionalno, hvala Bogu imamo video poziv, možemo da vidimo jedno drugog, ali nedostaje - kaže pevačica i nastavlja:

- Porodicu već imam, a što se dece tiče, ipak bih volela da radim na karijeri, pa onda na potomstvu. Cilj mi je da stvaram muziku i da jednog dana živim od koncerata i za koncerte. 

Instagram printscreen/maestrolaki
Zorja i Lazar Pajić

Mnogima sam trn u oku

Zorja ističe da sigurno postoji dosta koleginica kojima je trn u oku, ali da na to ne obraća pažnju, a nije mogla da se ne osvrne i na nedavno završene "Zvezde Granda"

- Sigurno da postoje, mnoge! Meni ne, ja nosim naočare kad imam neko trnje, ne vidim - kaže Zorja za koleginice, pa nastavlja:

- Nisam pratila prenos, ali sam videla ko je u finalu i ko je pobedio. Mislim da treba da se ugledamo malo na Bosnu što se glasanja tiče. Ko god da ih predstavlja, oni žele da njihov kandidat pobedi. Nije važno ko pobedi, nego šta uradi nakon takmičenja kada dobije pažnju. Da stvara nešto zanimljivo što ljudi žele da prate.

ATAImages/ A.A.
Zorja Pajić

Na kraju, pevačica se osvrnula i na to što ima problem sa anksioznošću.

- Imam konstantno problem sa anksioznošću, ja se sa tim borim sa alter egom koji se zove "Zorja", a kad sam kući, tu je sestra kojoj se žalim. Moraju da se izbace loše misli. Lečim se od toga već više od godinu dana i svakome bih preporučila, ko ima mogućnost, da razgovara sa bilo kim, ne mora da bude psiholog, psihijatar. Ne možeš ti da budeš dobar nekome ako nisi sebi - istakla je ona.

O čemu je Zorja još pričala, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike