Tijana Dapčević o drami Pavlović-Nikolić i pesmi „Provereno"! Pevačica zna ko treba da odgovara: On je kriv! (VIDEO)

13.06.2022

21:50

0

Prema njenim rečima - ko bi drugi to i uradio, do ovog čoveka

Tijana Dapčević o drami Pavlović-Nikolić i pesmi „Provereno"! Pevačica zna ko treba da odgovara: On je kriv! (VIDEO)
Tijana Dapčević - Copyright 24sedam/M.G.

Oko pesme „Provereno" se podigla ogromna prašina, a u jeku skandala - pevačica Tijana Dapčević bila je najpre upućena u celu priču, pa je zatim i dala svoj sud. 

U pitanju je, podsetimo, jedan od najvećih hitova s novog albuma Milice Pavlović, a u javnost je isplivala i demo verzija koju je otpevala Ana Nikolić. Gradom, tako, kruže razne priče o tome ko je koga tu i kako „oštetio", o čemu vas je blagovremeno izveštavao 24sedam. Nikolićeva je svoju verziju čak izvela i na jednom nastupu koji je nedavno održala, pa se zbog toga čitava drama podigla i na viši nivo, o čemu više možete da pročitate na OVOM linku.  

Milica Pavlović i Ana Nikolić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Tijana, koju smo sreli na promociji nove knjige Vesne Dedić, međutim, smatra da za to ne treba da odgovara ni Ana, a ni Milica, već da je za sve „kriv" producent. 

- Pa, to treba producenta uzeti i ubiti - rekla je u poznatom stilu ona pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, pa nastavila:

- Nema ko drugi da to uradi, da pusti u promet, osim tog nekog kod koga je snimljena ta pesma. Jesam li u pravu? Znači, on trba da odgovara. Ni Ana, ni Milica, nego čovek koji je producirao tu pesmu. Sudite mu, kriv je - zaključila je ona. 

Sa druge strane, ispričala je još i šta misli o „ljubićima", kakve knjige inače čita, kao i šta još nikad nije uradila.

Što se tiče pesme „Provereno", ona se već mesecima nalazi u rukama Pavlovićeve, koja ju je od tekstopisca Dragana Brajovića Braje i kompozitora Dejana Kostića uredno kupila. Odlučila je da je snimi i uvrsti na album „Posesivna bivša", a numera je zatim postala „lead" hit čitavog projekta. Nešto zatim, kada je postala slušana i, uopšte, zapažena, u jednoj televizijskoj emisiji emitovana je demo verzija koju je otpevala Ana, a koja, prema tvrdnjama izvora, ovu pesmu od autora nikada nije kupila niti kaparisala. 

Jednom ju je, dalje navodi, otpevala u studiju da bi naposletku odlučila da ne želi da je kupi i na tome je tada ostalo.

Kako je, međutim, tekao razgovor s Tijanom Dapčević - pogledajte u videu koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike