„Viđaćete me po sudovima, a s Rastom više nikad neću da budem!" Ana Nikolić bez dlake na jeziku: Otkrila planove za budućnost!

11.06.2022

08:35

0

Dok radi na novom projektu, prema njenim rečima, pevaće samo „prijateljski"

„Viđaćete me po sudovima, a s Rastom više nikad neću da budem!" Ana Nikolić bez dlake na jeziku: Otkrila planove za budućnost!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako se u već nekoliko navrata pisalo o tome kako „više nije pevačica", Ana Nikolić se pojavila na otvaranju jednog splava u Beogradu, pa se i latila mikrofona.

- Ne pevam, ovo je prijateljski! Dolaziću na sudove, tu ćete me viđati... Došla sam na otvaranje splava, ne nastupam jer spremam nešto potpuno drugačije, novi projekat - objasnila je ona, prenosi „Blic", pa se dotakla i svog ljubavnog života, te toga zašto se viđa s bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Osim što udruženim snagama podižu ćerku Taru bivši par, naime, ponovo i sarađuje.

Nema muškaraca - nema problema!

- Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce... Nema muškaraca, nema ni problema! (smeh) Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima... (smeh) Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno - zaključila je Ana.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike