Lukas i Karleuša obnovili - rat! Pale teške reči zbog Milice Pavlović i Ane Nikolić: Ona njemu "sram te bilo", on njoj "nauči da pevaš"

13.06.2022

11:44

0

Jedan drugome ostavljali su poruke na Instagramu, a sve je počelo zbog pesme "Provereno"

Lukas i Karleuša obnovili - rat! Pale teške reči zbog Milice Pavlović i Ane Nikolić: Ona njemu "sram te bilo", on njoj "nauči da pevaš"
Jelena Karleuša i Aca Lukas - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša i Aca Lukas ne govore već godinama, ali su sada dodatno "oplemenili" svađu i to zbog drugih aktera sa estrade, tačnije svojih koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić

Kako je nastao sukob jer Ana Nikolić nastupa sa demo snimkom pesme "Provereno" koju je platila lično Milica Pavlović a o čemu je 24sedam već pisao", Lukas i Karleuša su se priklonili svojim prijateljima, pa se međusobno opet prozvali. 

Lukas je najpre podržao Anu, dok je Karleuša objavila Vuksanovićevu objavu i poručila mu da se srami. Njene reči pevača su samo još više iznervirale, pa joj je poručio da umesto što morališe, treba da nauči da peva. 

Instagram printscreen/karleusastar
Karleuša podržala Milicu Pavlović

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - napisala je Karleuša, a Lukas je brže-bolje reagovao na njenu objavu: 

Instagram printscreen/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas prozvao Karleušu

- Poznata "pevačica" podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da nauči da peva konačno. Ali ne ide to tako lako! - uzvratio joj je Lukas uz emotikone koji plaču od smeha.

Podsetimo, Milica i Lukas su takođe u sukobu, što je ona nedavno priznala na svojoj promociji albuma "Posesivna bivša", a onda je on objasnio o čemu se radi, kao i njegov menadžer Saša Mirković. Reč je o duetu Ace i Milice "Kidaš me".

ATAImagess/ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja
Milica Pavlović

 

- Što se tiče dueta "Kidaš me", njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj "kanal", ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, "Hype" produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma "strajkovana" od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće - 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike