Epilog svađe Karleuše i Lukasa: On njoj poručio da je „sfinga”, a ona njemu da je „kepec sa krivim psećim nogama”, pa se povukla (FOTO)

13.06.2022

16:20

1

Posle niza uvreda izrečenih sa obe strane, Jelena je obrisala sve storije i odustala od dalje svađe

Epilog svađe Karleuše i Lukasa: On njoj poručio da je „sfinga”, a ona njemu da je „kepec sa krivim psećim nogama”, pa se povukla (FOTO)
fi - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Prepucavanje Jelene Karleuše i Ace Lukasa zbog Milice Pavlović dobija dublje razmere. Njihov sukob mišljenja je dobio novi epilog, a sada su jedno drugo počeli da vređaju, nazivaju pogrdnim imenima.

Karleuša i Lukas su i ranije imali svađe zbog njegovih opasnih optužbi, a iako se činilo da su zakopali ratne sekire, čini se da je sve bilo zatišje pred buru. 

 

- Lepoto: Ne j*beš ti nikoga! Tebe k*raju ! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vređaš naučiš da vređaš! Prvo: Uvreda „narkomancino” i nije neka uvreda. Ali pošto ne možeš da nađeš ništa drugo tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš. A sada: I moj kako ti kažeš „sprženi mozak” je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga instaliranog u glavi krokodila. Zašto te zovu moderna sfinga? Zato što si pola žena, pola idiot. Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što pevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l' zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noc kad je tebe videla pored mene na onom spotu nesrećnom gde se zaj*bah, pa snimih sa tobom duet. Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo - to je cela nacija videla na tvojim poznatim selfijima, gde posle tvrdiš da je to što sprženo tuđe! Nisam te spominjao, a ni dirao. Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš tražiš na drugom mestu - napisao je između ostalog Lukas i opasno potkačio Karleušu, koja mu nije ostala dužna.

 

 

- Idemo! Napred nazad, nemaš gde, tvoj diler pao je. Ismevaš Bunibrod, a? Zavisniku, ovde imaš posla sa Fontanom. Odj*bi svojim psećim kratkim nogicama u malim troskocima i ne napadaj više žene. Ajde sad paljba, idi duvaj borski ne izazivaj me više. A taman sam se odmorila od ovog polusveta i ne vredi! Ne vredi, ne vredi! A pevači koji ćute i gledaju sve ovo? P*čke jedne, zato i jeste tu gde ste! Mrš! - napisala je ona, pa nastavila: 

 

- Da odgovori „sfinga”: Da li je realno da najružniji kepec, narkoman sa masnom kosom i krivim psećim nogama da sebi za pravo da komentariše mene i moj izgled. To je dokaz štetnosti droge! Deluzija i halucinacija. Dalje, zlouptreba narkotika dovodi do apsolutne disfunkcije polnog organa i potpune impotencije. Tako da narkomani uglavnom svoje s*ksualne frustracije pokazuju ispoljavanjem agresije prema suprotnom polu, a u ovom slučaju vidimo i da je reč o muškarcu koji mrzi žene. Zato treba upotrebiti srednjevekovnu metodu odsecanja visećeg patrljka. zarad izlečenja zavisnika - besno je uzvratila Karleuša. 

Kada je shvatila da je sve ovo otišlo u nedogled, Karleuša je obrisala sve prethodne storije i povukla se iz priče sa Lukasom. 

- Nadam se da ste skrinšotovali sve moje poučne storije. Slobodno ih širite po društvenim mrežama. Ja sam bagri sve lepo objasnila. Sada vi kao društvo nastavite! Hvala - završila je priču Karleuša. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike