Drama Lukas-Karleuša se nastavlja! Jelena: Kokain ti oštetio mozak! Aca: Razumem je, reprezentacija je zauzeta! (FOTO)

13.06.2022

13:40

0

Instagram „gori" od opaski pevača

Drama Lukas-Karleuša se nastavlja! Jelena: Kokain ti oštetio mozak! Aca: Razumem je, reprezentacija je zauzeta! (FOTO)
lukas karleuša - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Iako već izvesno vreme ne govore, Jelena Karleuša i Aca Lukas „zakačili" su se na društvenoj mreži Instagram oko koleginica sa scene, konkretno Milice Pavlović i Ane Nikolić i, po svemu sudeći, ne planiraju da spuste loptu.

Nikolićeva, naime, nastupa sa demo snimkom pesme „Provereno" koju je platila lično Milica Pavlović, o čemu je 24sedam već pisao, a JK i Lukas - priklonili su se svojim prijateljima i zbog njih ne prestaju da ispaljuju oštre prozivke na račun jedno drugog.

Odgovarajući Lukasu na Instagramu, Karleuša je poručila:

- Nekada poznati „pevač" sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! Ali zna da i piše gluposti i svađa se sa ženama! E pa ja ipak malo bolje i pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak! Prema tome ne s*rite narkomani svi vi tu na gomili i ostavite Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate! Kako vas bre nije sramota? Matore budale! Lako je ku*čiti se nad slabijem je l'?

Međutim, ova brutalna poruka svakako je izmamila i Lukasovu reč.

Instagram screenshot / karleusastar
 

Folker je „udario" na njeno vaspitanje, kao i na skandale koji su je pratili.

- Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve isfrustriranim napadima dotične nazovi gospođe! Ali ja je razumem, reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze (čak četiri vezane utakmice), pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljavanje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za „druženje"! Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje. P.S. Preporuka: reprezentacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih - zaključio je on s emotikonima koji plaču od smeha.

Instagram screenshot / aleksandar_vuksanovic_official
 

Na ovo nije dugo čekao odgovor.

Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike