Estradni sukob i dalje traje! Aca Lukas o Milici Pavlović: Mi se nismo ni družili!

05.06.2022

07:27

0

Nekada saradnici, a danas ljuti neprijatelji

Estradni sukob i dalje traje! Aca Lukas o Milici Pavlović: Mi se nismo ni družili!
lukas_maya_09072019_0109 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Pavlović otkrila je nedavno da više nije u dobrim odnosima sa Acom Lukasom, sa kojim je pre izvesnog vremena snimila i duetsku pesmu, te se na sav glas hvalila kako su postali dobri prijatelji.

Ona je pesmu, kako je rekla, "iz principa" uklonila sa Jutjuba, a sada su Acu pitali u kakvom su odnosu posle svega.

- Ne znam, moraćeš nju da pitaš. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam... Ovde svakako neće biti tema Milica Pavlović - istakao je pevač.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Lukasov menadžer Saša Mirković oglasio se za 24sedam, te otkrio šta je sporno kada je njihov duet "Kidaš me" u pitanju.

- Što se tiče dueta "Kidaš me", njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj "kanal", ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, "Hype" produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma "strajkovana" od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće - kaže nam Saša, a potom smo ga upitali da li su se Milica i Aca unapred dogovorili na čijem će kanalu biti objavljen njihov duet "Kidaš me".

24sedam/Danica Božović
 

 - Verovatno je Aleksandar njoj hteo da učini, međutim, on u tom trenutku nije imao sposoban menadžerski tim koji će da misli o njegovim interesima - priča Saša koji nije zastupao Lukasa u trenutku kada je pesma objavljena.

- Biće da je samo Aca tu bio prijatelj, a ona nije nikad. Uzela je novac, stekla popularnost na osnovu Ace i više nije prijatelj. Eto, ja to tako ovo sad doživljavam. Što nije ponudila da pesma bude okačena na njegov kanal?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike