Lukas nikad otvorenije o narkoticima, krizama, odluci da prestane! Priznanjem zaprepastio javnost: I moja deca su probala drogu (VIDEO)

04.06.2022

06:45

0

Pevač je pred kamerama 24sedam progovorio o novom projektu koji priprema, emotivnom životu, bolnoj fazi koju bi jedino izbrisao da može

Lukas nikad otvorenije o narkoticima, krizama, odluci da prestane! Priznanjem zaprepastio javnost: I moja deca su probala drogu (VIDEO)
aca_lukas_03062022_0063 - Copyright ATAImages/ M.S.

Aca Lukas sa svojim timom saradnika uveliko priprema seriju i film koji će se zasnivati na činjenicama iz njegovog života i bogate karijere, a snimanje projekta pod nazivom "Kafana na Balkanu" počinje uskoro. Još uvek je u toku kasting za glumce, pa Aca ne zna ko će na platnu glumiti njega, ali veruje da će sve proći u najboljem redu te da će oba ostvarenja biti vrlo zapažena.

Govoreći o tome ko bi ga mogao igrati, pevač je progovorio i o sebi svom karakteru, a počeo je od najranijeg detinjstva.

- Ja sam bio dobro dete, bio sam nestašan i ovakav i onakav, ali sam generalno bio dobro dete. Poredeći sa sadašnjim vremenom - bio sam fenomenalan. Bio sam najveći mangup u školi. Nekih stvari se stvarno prisećam sa nostalgijom, i kad gledam svoju decu, zaista im neke stvari fale, u odnosu na naše detinjstvo. Izgubio se danas red, u naše vreme je bilo mnogo više reda. Bio sam ja i šmekerčić i mangupčić, ali sam se uredno javljao majci, gde sam i šta sam, znao se neki red - kaže Aca, a zatim mistično progovara i o ljubavnom životu.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

Pevač je, naime, šaljivo prokomentarisao emotivni status, pa negirao da trenutno ima partnerku.

- Apsolutno sam zauzet emotivno i to ceo život. Nemam devojku, imam dečka i zove se Aca Lukas. Njime sam zauzet ceo život. Šalim se, naravno - kaže Aca i komentariše fotografije koje su nedavno isplivale na društvenim mrežama, a na kojima je u zagrljaju anonimne devojke.

 - Znate li koliko takvih slika ima, pa ja se non-stop sa nekim slikam. Svakog vikenda najmanje se slikam sa po 200 devojaka. Nemam devojku, toj ne znam ni ime. Nema devojaka za ovakvog džentlmena.

On se zatim osvrnuo na neke druge teme, a potkačio je i koleginicu Lepu Brenu, te je na pitanje da li će se ona možda naći u seriji o njegovom životu, oštro rekao:

 - Ne, neću da trujem seriju - kaže Lukas i dodaje da ga niko sa estrade nije razočarao, jer nikome od njih nije ni pridavao veliki značaj.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

- Ni u koga se nisam razočarao. Moj životni moto je da nikome ne daj toliko značaja, da bih mogao da se razočaram u njega. Nikome sa estrade nisam dao toliki značaj.

Kako je sumirao ceo svoj život pripremajući ovo ostvarenje, Lukas je rekao i šta bi u godinama iza sebe jedino promenio da može.

- Iskreno, ne bih se drogirao ponovo. Ne bih koristio narkotike i ne kažem to jer je to lepo da se kaže, nego jer je to jedna stvar koja je mogla da izostane u mom životu i sada sam siguran da se ne bi ništa značajno promenilo i da toga nije bilo. Stvarno je moglo bez toga da prođe i bilo bi isto kao što je i sada, a ništa drugo ne bih promenio - kaže muzičar i dodaje da film neće obilovati takvim scenama.

- Ja sam zahtevao da se uglavnom izbegnu takve scene, a i ako ih bude biće to jedna loša poruka deci.

Aca se na kratko osvrnuo na taj period svog života pa odgovorio na pitanje šta je najgore što je učinio pod dejstvom narkotika.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

 - Na svu sreću nisam učinio ništa specijalno loše, ali sam bio u lošoj fazi, loše sam se osećao... Nisam imao krize, uzimao sam kokain i prilično sam tada imao pogrešne procene. Te stvari ti dosta iskrive sliku o životu, a ti misliš da si u pravu, posebno ako si inteligentan. Pod njihovim dejstvom, za svaku lošu stvar koju uradiš, nađeš tako dobro opravdanje i misliš da si najbolji na svetu. Imao sam sreću da me to nije toliko unazadilo, intelektualno sam izdržao sve to, jer to dosta utiče na moždane ćelije - priča pevač i otvara dušu o prelomnom životnom momentu, kada je odlučio da prestane sa koriščenjem narkotika.

24sedam/Danica Božović
Aca Lukas

 - Imao sam neke prijatelje koji su to radili, a koji su bili dosta stariji i onda sam pomišljao - zamisli da moj ćale to radi. Onda sam ja polako dolazio u te godine, gde je to stvarno degutantno. Kada sam to odlučio najpre sam skinuo četiri minđuše sa uha, koje sam stalno nosio, zatim sam skratio kosu, i tako, postepeno - priča Lukas i ne krije da njegovi sinovi jesu probali drogu ali da su odlučili da je ne konzumiraju.

 - Bio sam sigran da će je probati i probali su je svi ali je ne kozumiraju. Samo da razjasnimo, nisu je probali jer sam im ja dao već jer su bili u takvim situacijama. I nemoj da neko od roditelja misli da mu dete neće bar doći u tu situaciju, to ih sigurno neće zaobići, ali, neko će probati, neko ne.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike