Izgleda smešno! Aca Lukas opleo po Nedi Ukraden: Ima sto godina, a uteže se kao Mia Borisavljević!

08.06.2022

12:35

2

Autor: Marija Mitić

Njihov sukob datira od festivala Pesma za Evroviziju

Izgleda smešno! Aca Lukas opleo po Nedi Ukraden: Ima sto godina, a uteže se kao Mia Borisavljević!
Aca Lukas Neda Ukraden - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.S.

Aca Lukas poznat je po svom britkom jeziku, a neretko javno i kolege počasti "epitetima". To je slučaj i sada kada je u negativnom kontekstu komentarisao stariju koleginicu Nedu Ukraden

Naime, Lukas je rekao da je Neda u spotu za pesmu "Bomba" napravila ozbiljan ispad što se tiče izgleda i stajlinga.

Printscreen Youtube/ nedaukraden
Neda Ukraden u spotu za pesmu "Bomba"

 - Naša estrada ima jedan problem veliki. Kad se pojave novi trendovi, onda ovi stariji pokušavaju da idu u te trendove, pa nastanu ti ekstremni ispadi, kao što je, recimo, onaj spot Nede Ukraden 'Bomba'. To je ekstremni ispad jedne žene koja je bila velika zvezda i imala najveći hit svih vremena 'Zora je', koji je bio najprodavaniji u istoriji stare Jugoslavije. Onda ona snimi pesmu i obuče se kao Mia Borisavljević sa onih 100 godina koliko ima i izgleda smešno. Ne mislim ništa ništa ružno o njoj, nego hoću da kažem da je videla žaba da se potkiva konj, pa digla i ona nogu. Ne, ne može -  rekao je Lukas za televiziju "Una", a dok je Ukradenovu kritikovao, pohvalio je Bubu Korelija, Džalu Brata i Stefana Đurića Rastu.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

Podsetimo, sukob Nede Ukraden i Ace Lukasa datira od festivala Pesma za Evroviziju, koji je održan u martu ove godine, a tada su oni i jedno drugom najavljivali tužbe. Naime, Lukas je tada sa svojim timom saopštio da će tužiti sve članove žirija, zbog "njihovog uticaja na ishod rezultata takmičenja", među kojima je bila i Neda, kao i Tijana Milošević, Una Senić, Željko Vasić i Vladimir Nikolov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike