Mirjana Antonović reagovala na pretnje Miroslava Ilića: I mi ćemo ići do kraja!

29.05.2022

06:45

2

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja partnerka poznatog pevača oglasila se za 24sedam i prokomentarisala novonastalu situaciju nakon sudske presude

Mirjana Antonović reagovala na pretnje Miroslava Ilića: I mi ćemo ići do kraja!
Mirjana Antonović Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/G.G.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, objavila je na svom Fejsbuk nalogu 26. maja da je konačno stigla sudska presuda u vezi sa utvrđivanjem očinstva njenog sina Devina. Kako je saopštila, utvrđeno je da je Devin Ilićev sin, međutim, Slavuj iz Mrčajevaca i dalje to osporava.

Ovim povodom je ekipa 24sedam kontaktirala Mirjanu, pa je upitala kako komentariše Miroslavljevo uporno negiranje da je on Devinov otac, kao i njegove izjave da će posetiti apelacioni sud u cilju da ove navode i ospori.

- Sud je utvrdio da su Devin i Miroslav otac i sin, i to već i vrane znaju. Mi smatramo da je to bila pravedna odluka. Ako se nekom ne dopada, može slobodno na apelacioni sud - rekla je Mirjana odsečno za 24sedam i dodala da će istrajati u svojoj nameri da dokaže da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

-  Mi ćemo tražiti pravdu do kraja i na svakom polju, pa ako bude potrebno i na međunarodnom sudu.

Antonovićevu smo takođe upitali i šta misli koji su Miroslavljevi razlozi da se više od jedne decenije sa njom i Devinom viđa na sudu i osporava da mu je otac, pa čak i sada negira njene tvrdnje o donesenoj sudskoj odluci.

- Ja sigurno znam da Miroslav obožava Devina. Zbog čega i zbog koga je sebi ovo dozvolio to samo on zna - zaključila je Mirjana Antonović za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Podsećanja radi, Mirjana je pre par dana na svom Fejsbuk nalogu podelila status u kojem iznosi da je sudska agonija koja je sa Miroslavom trajala 14 godina, konačno gotova, a da je sud presudio u njenu korist.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudiji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je Mirjana u objavi na Fejsbuku i dodala: 

Printskreen Facebook/Mirjana Antonović
Objava Mirjane Antonović na Fejsbuku

- Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.

- Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je ona, a nakon kraćeg odugovlačenja, oglasio se i Miroslav.

- Kada su me juče novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati - počeo je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud utvrdio da je on Devinov biološki otac.

ATAImages/ A.A./24sedam
Devin Antonović

- Ako je tako kako su oni izjavili, odmah ću podneti žalbu. Što bi rekao Matija Bećković „Ćeraćemo se još“. Idem do kraja i do apelacionog suda, ako treba - rekao je Miroslav za medije ranije.

Advokat Mirjane Antonović, Vilijam Paspalovski, otkrio je nešto ranije za 24sedam, da presuda još uvek nije pravosnažna, te da nezadovoljne stranke imaju pravo žalbe, a opširnije o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike