„Keva je zbog Miroslava htela da se razvede!" Otkrivena velika Lukasova porodična tajna: Ona njega najbolje zna! (FOTO)

27.05.2022

10:55

0

Autor: 24sedam

Pevač, inače, ne krije koliko voli i poštuje mlađeg kolegu, a osećanja su, po svemu sudeći, uzajamna

„Keva je zbog Miroslava htela da se razvede!" Otkrivena velika Lukasova porodična tajna: Ona njega najbolje zna! (FOTO)
luksa_kzn_01032022_0028 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Lukas je nedavno ispričao kako je Miroslav Ilić omiljeni pevač njegove porodice. On je kroz šalu otkrio i kako je njegova majka Vidosava svojevremeno htela da se razvede zbog čuvenog Slavuja iz Mrčajevaca, kome je ovo takođe izmamilo osmeh na lice.

Sve se, inače, odvilo kada su obojica pevali pionirkama iz ženskog odbojkaškog kluba Ub, koje su postale šampionke države u svojoj kategoriji, prenose domaći mediji.

– Idem, Aco! Znate li vi, devojke, koliko ja znam ovog dečka Lukasa. Njega znam mnogo duže nego svi ovi što su krenuli oko njega, nije bilo ni Lukasa i ništa – rekao je Ilić, pošto ga je Lukas najavio, završivši svoj blok pesama.

– Najbolje ga zna moja keva koja je htela da se razvede od ćaleta, samo da znate – nadovezao se folker, prenose mediji.

„Crni Miroslave, since ti poljubim!"

– Svaki moj koncert sam morao da ti dajem karte za mamu – izjavio je zatim Miroslav, koji se zatim dotakao i toga kakav je Aca vozač.  

– Samo da vam kažem još nešto, ne daj Bože da vas Aca Lukas vozi od Beograda do Uba. Jednog momenta sam pomislio: „Crni Miroslave, što ne ponese rezervne gaće, sunce ti poljubim." Za 15 minuta mi smo stigli dovde. Na sreću, nisu mi bile potrebne rezervne gaće – nasmejao je on sve prisutne, pa se latio mikrofona i zapevao „Božanstvena ženo".

Njih dvojica su, inače, zajedno nastupili baš 25. maja, kada se nekada obeležavao Dan mladosti. To je bila ideja producenta Saše Mirkovića. On je s tamošnjim funkcionerima priredio okupljanje odbojkašica koje su uživale u brojnim hitovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike