„Mali je isti Miroslav, da sam na njegovom mestu ja bih stisla zube i prihvatila sve!" Estrada o slučaju Antonović - Ilić

28.05.2022

16:42

3

Posle dugogodišnje borbe, Mirjana je putem svog Fejsbuka obavestila javnost kako je sud doneo presudu - da je pevač biološki otac njenog sina Devina

„Mali je isti Miroslav, da sam na njegovom mestu ja bih stisla zube i prihvatila sve!" Estrada o slučaju Antonović - Ilić
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, nedavno je putem svog Fejsbuka obavestila javnost da je posle dugogodišnjeg procesa sud doneo presudu o tome - kako je pevač biološki otac njenog sina Devina, kao što je ona i tvrdila. Pevač, sa druge strane, naglašava za domaće medije kako o tome nije obavešten.

Mirjana Antonović Printskreen Facebook/Mirjana Antonović
 

Dok ne vidi presudu - ne zna ništa, ali ako je tako kako piše Mirjana, svakako planira da uloži žalbu, na šta i ima pravo.

Za to vreme - estrada ima svoje mišljenje, ali nisu svi za „Informer" želeli da komentarišu slučaj. Među prvima je uzdržana ostala Lepa Lukić, koja ne bi da se oglašava dok se tačno ne utvrdi „šta je istina od svega toga".

Goca Božinovska nije osudila kolegu. Šta više, objasnila je zašto smatra da on i te kako ima zašto da bude ponosan.

Devin Antonović ATAImages/ A.A./24sedam
 

- Ako je to istina od toga se ne može pobeći, ali Bogu hvala, onakvog sina imati... Ono je kapital! Ja da sam na njegovom mestu, ja bih stisla petlju. Da mu sutra zatreba, Devin bi mu prvi pritekao u pomoć. Ima takvih primera među mojim kolegama. Ali eto, Marinko je lepo prihvatio sina, imam i ja sličan slučaj, pa šta onda, šta je dete krivo. Dese se razne stvari u životu, pa i to da napraviš dete ženi van braka, ali šta sad - rekla je ona, pišu pomenuti mediji, pa nastavila:

- Devin je isti Miroslav, toliko kvalitetan momak... Da sam na njegovom mestu, ja bih prihvatila situaciju. Tom dečaku ništa ne treba, samo jasan identitet, da zna čiji je. Miroslav je u suštini dobar čovek, mislim samo da je inat proradio kod njega. Ali mali je preslikani Miroslav. Da se razumemo, njegovoj ženi je najteže, ali šta sad. Više bi on imao koristi od Devina nego Devin od njega. Svakako dete nije krivo, deca ne biraju svoje roditelje.

Goca Božinovska „Sceniranje" screenshot
 

Kada je presuda u pitanju, Zorica Marković rešila je da sačeka da i Miroslav o svemu bude obavešten.

Znajući njega, on bi priznao!

- Nije mi jasno šta više diraju čoveka? Doneta je presuda, ali on je još uvek nije video. Kad bude video dokaze i izjave, onda ću komentarisati. Znajući njega, on bi priznao da je njegov sin. Miroslav je dobar čovek. I da mu se omaklo, rekao bi. Nije prihvatio da radi DNK, ima pravo na to. A što se tiče uvođenja zakona o obaveznom DNK testiranju, ne znam... Sve mi je to nedorečeno. Još se to nije raščivijalo. Ovo se vuče predugo, traje godinama... Miroslavu bih poručila: „Opušteno, uživaj, živi dostojno umetniku kakav si uvek i bio, a na kraju, šta bude, biće" - zaključila je ona.

Zorica Marković Printscreen ,,Glamur”
 

Dragana Katić naglašava kako je ovo i te kako delikatna tema, da bi javnost tek tako „učestvovala u svemu".

- To su njihove privatne stvari, a žao mi je zbog suđenja i što javnost ispira usta svima njima. Ali, razumem obe strane. Oni najbolje znaju kako im je bilo. Mogu da zamislim šta su ona i to dete prolazili kroz život. Ona i Miroslav su to uradili u zrelom dobu, a dete je bilo kolateralna šteta. Mislim da je trebalo da se završi sve van suda. Trebalo je to rešiti na miran način, ovako su svi sebi priredili veliki stres. Ljudski mi je neshvatiljivo da nisu mogli to da reše. Shvatam borbu žena za obavezno DNK testiranje, ali i ako se i donese takav zakon, to ne bi trebalo da se razvlači po javnosti. Ružno je i to su mnogo osetljive stvari - izjavila je voditeljka.

Dragana Katić Printscreen RTVPink
 

Ilić, koji je trenutno na putu, presudu nije prokomentarisao, jer je još uvek, kako tvrdi, nije ni video.

Miroslav Ilić ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Još uvek nisam video presudu. Mirjana tvrdi da je doneta, ali to je samo reč, meni još uvek ništa nije stiglo, tek treba da vidim šta tu piše. Dok ne vidim presudu, ne znam ništa. Ali, ako je stvarno tako kako ona kaže, uložiću žalbu - istakao je pevač akonto svega.

Bonud video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike