Uložiću žalbu, idemo do Apelacionog suda ako treba: Miroslav Ilić posle sudske odluke da je Devinov otac

27.05.2022

13:41

11

Iako je Mirjana istakla da je presuda stigla, pevač kaže da sa time nije upoznat

Uložiću žalbu, idemo do Apelacionog suda ako treba: Miroslav Ilić posle sudske odluke da je Devinov otac
Miroslav - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirjana Antonović je juče da društvenoj mreži Fejsbuk obelodanila da je stigla sudska odluka kojom je doneseno da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića. Ove reči je za 24sedam potvrdio i Mirjanin advokat, Vilijam Paspalovski istakavši da odluka nije pravosnažna i da suprotna strana ima pravo žalbe. 

Za razliku od Mirjane, pevač Miroslav Ilić ističe da on nije upoznat sa ovom sudskom odlukom, te tvrdi da mu nije jasno kako su u medije ove informacije dospele. 

- Kada su me juče novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati - počeo je Miroslav i dodao da će uložiti žalbu ukoliko je tačno da je sud doneo odluku da je on Devinov biološki otac.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

 

- Ako je tako kako su oni izjavili, odmah ću podneti žalbu. Što bi rekao Matija Bećković „Ćeraćemo se još“. Idem do kraja i do Apelacionog suda, ako treba - rekao je Miroslav za „Kurir“.
Podsetimo, posle 14 godina agonije i borbe, Mirjanina bitka je gotova, a svoju sreću nije krila, te je odmah to i podelila sa pratiocima. 

- Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, saduševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutal isve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - govori Mirjana na početku za „Blic“, pa se zahvalila i Lepoj Breni koja je inače bila jedan od svedoka ovog slučaja.

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Brena

 

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter - ističe Mirjana koja je otkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac - izjavljuje Mirjana i otkriva kako je Devin reagovao na presudu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirjana i Devin Antonović

- Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći. To nije bila njegova želja - smatra ona.

Bonus video: 

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike