Advokat Mirjane Antonović se oglasio za 24sedam: Otkrio šta čeka Miroslava Ilića i nju nakon presude!

26.05.2022

16:59

4

Kao što je poznato, prvostepeni sud je doneo presudu da je pevač zapravo otac Devina Antonovića

Advokat Mirjane Antonović se oglasio za 24sedam: Otkrio šta čeka Miroslava Ilića i nju nakon presude!
Mirjana Antonovic sudjenje 2403 2022 foto db (5) - Copyright 24sedam/D. Božović

Mirjana Antonović je putem svog naloga na Fejsbuku obavestila javnost da je doneta sudska odluka kojom je presuđeno da Miroslav Ilić jeste otac njenog sina Devina.

Nakon 14 godina suđenja, Mirjana i njen sin su dočekali dobre vesti po njih, a njihov advokat Vilijam Paspalovski otkrio je za 24sedam šta ih sada čeka.

Kako nam je ispričao, presuda još uvek nije pravosnažna, jer nezadovoljne stranke imaju pravo žalbe. 

ataimages/24sedam
 

- Doneta je prvostepena presuda i sada sledi to da onaj ko eventualno nije zadovoljan, ima pravo na žalbu. Za nju je zadužen Apelacioni sud u Beogradu, koji će to rešavati. Može da je odbije, odbaci ili usvoji i postupak vrati na ponovno suđenje - kaže Vilijam i otkriva koji je vremenski period da Apelacioni sud reši žalbu, ukoliko je Miroslav podnese:

- Od dana kada prime presudu, sve stranke imaju 15 dana rok za žalbu. Ako se neko žali, ona se dostavlja svim strankama u postupku na izjašnjenje. Kada i taj rok istekne, prvostepeni sud šalje Apelacionom sudu sva dokumenta. Koliko će trajati, ne postoji precizan rok. Međutim, kada je reč o porodičnim stvarima, obično se rešava brže. Mi jesmo zadovoljni presudom, a onaj ko nije, on će se 100 posto žaliti. Sud mora da rešava po žalbi, postupak je okončan u prvom stepenu, a svaki je dvostepen. 

Vilijam ističe da će se tek videti da li će Mirjana i Devin tražiti nešto više, ali smatra da im novac nikad nije bio prioritet.

ATAImages/ G.G.
 

- Čuo sam se sa Mirjanom, obavestio sam je o svemu, još nisam čitao obrazloženje presude, ali šta god da je, kako god da je, oni će se sigurno žaliti. Trenutno, Mirjana i Devin nemaju nikakva prava dok presuda ne postane pravosnažna. Kada se to desi, oni će videti šta će i kako će dalje. Teoretski, oni mogu da traže i alimentaciju, ali ne verujem jer je Devin situiran, a njemu novac ne treba, ima ga. Na kraju bi ispalo da je sve ovo zbog toga bilo, a njemu to nikad nije bio prioritet zbog čega se vodio ovaj postupak - zaključio je advokat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike