Pravda je konačno zadovoljena, a ovako je Mirjana Antonović pričala o Miroslavu tokom suđenja: Znam da on voli Devina

26.05.2022

20:25

0

Pevačeva bivša ljubavnica je sve do poslednjeg susreta u sudnici, imala pozitivno mišljenje o njemu

Pravda je konačno zadovoljena, a ovako je Mirjana Antonović pričala o Miroslavu tokom suđenja: Znam da on voli Devina
Mirjana Antonović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle 14 godina agonije i borbe za dokazivanjem očinstva, sud je doneo odluku da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića, uprkos tome što pevač nije želeo da radi DNK test.

O ovome javnost je obavestila Devinova majka, Mirjana Antonović, koja danas slavi, jer je kako kaže, pravda konačno zadovoljena. 

Tokom brojnih susreta na sudovima, Miroslav nije želeo da daje izjave, čak naprotiv, bežao je od predstavnika medija, dok je Mirjana uvek rado pričala sa novinarima, a pevačeve kolege žestoko osuđivale to što on ne želi da uradi test očinstva. 

ataimages/24sedam
Devin, Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

 

- Može on da bude Sveti Petar, ali mora da da DNK. Ako si čist, pa sto puta si dao krv na analizu. Eto šta vam govori to što Miroslav izbegava analizu. Ja poznajem Miroslava, mnogo smo radili zajedno i ne mogu da verujem da je sebi dozvolio takvu stvar i da se sada u ovim godinama vuče po sudovima. Sve se zna, u našoj branši svako sve zna - rekla je Nada Obrić jednom prilikom za medije. 

Lepa Brena, koja je bila jedan od svedoka tokom suđenja je izjavila da je sa Miroslavom komunicirala samo preko sudije, iako su ranije bili veliki prijatelji. 

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Brena

 

- Komuniciram sa svima, nemam problem, ali smo komunicirali preko sudije, čuli ste da nam je striktno rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost - rekla je tada Brena i dodala da se nada da će preko DNK uspeti da se utvrdi istina.

Bez obzira na to kako se odvijala situacija na ročištima, Mirjana je bila ubeđena da Miroslav voli svog sina, te da joj nije jasno zbog čega ne želi da ga prizna. 

- Što se tiče Miroslava, onoliko koliko ga ja poznajem, on voli svog sina Devina, ali zbog čega ne sme to da kaže, ja ne znam. Možda vam je sada čudno, ali se ne kajem što smo bili zajedno. Naša veza je trajala dve godine i više, bili smo srećni i voleli smo se. Bila su to nezaboravna vremena i mnogo toga lepog smo doživeli. Kruna svega je naš sin Devin, za kog se može samo reći da je Božiji blagoslov kako meni, tako i drugima. On je čitav život učio da bi postigao svoj cilj i postao je vrhunski lekar u Americi. To nimalo nije lako. Veoma je skupo, a da ne pominjemo njegovo odricanje i požrtvovanje.

ATAImages/Antonio Ahel
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

 

I pred sam kraj okončanja ovog slučaja, stiže prekršajna prijava za Mirjanu od zastupnika Miroslava Ilića za povredu tajne postupka, zbog čega je ona ostala zatečena. 

- Ne poznajem više tog čoveka. Šokirana sam, to više nije čovek koga sam ja volela i poznavala, moj sin je isto šokiran kao i ja - zaključila je Mirjana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike