Situacije koje su obeležile 14 godina suđenja Mirjane i Miroslava: Lepa Brena stala na stranu Antonovićeve, a Ilić pobegao kroz garažu

26.05.2022

16:27

3

Pevačeva bivša ljubavnica je uvek bila raspoložena da porazgovara sa medijima, dok je on to uvek vešto izbegavao

Situacije koje su obeležile 14 godina suđenja Mirjane i Miroslava: Lepa Brena stala na stranu Antonovićeve, a Ilić pobegao kroz garažu
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Punih 14 godina trajala je borba Mirjane Antonović da dokaže da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića. Danas je konačno doneta sudska odluka kojom je to i potvrđeno, a Antonovićeva i Devin konačno mogu da odahnu, jer su isterali istinu na videlo. 

Njihove susrete na sudu obeležile su brojne situacije. U nekoliko navrata Miroslav se nije pojavio na ročištu, odbijao je da uradi DNK test, jedno ročište je trajalo dva i po sata, a drugo čak četiri, ali nikada u javnost nisu smeli da se iznose detalji istog. 

ataimages/24sedam
Devin, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

 

Lepa Brena se jednom prilikom pojavila u Palati pravde u svojstvu svedoka i dala izjavu, kao neko ko je poznavao oboje iz perioda kada su se Mirjana i Miroslav zabavljali. Osim Brene, za domaće medije su se oglašavale i Nada Obrić i Nada Topčagić koje su pružale podršku Mirjani da istraje u borbi za dokazivanjem očinstva.

Posle svakog ročišta Miroslav Ilić je izlazio užurbano iz Palate pravde ne želeći da da bilo kakav komentar na ovu temu, a jednom čak i kroz garažu.

Ono što je ovaj slučaj učinilo još napetijim, jeste što je zastupnik Miroslava Ilića tužio je Antonovićevu za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja u kojem su glavni akteri, ona, Ilić i Devin.

ATAImages/ G.G.
Mirjana Antonović sa advokatom

 

Kako je u pitanju krivična prijava, zbog ovoga Mirjani preti godinu dana zatvora i novčana kazna.

Devin se svojevremeno za 24sedam oglasio i ispričao kako je izgledao njegov susret sa Miroslavom Ilićem.

- U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.

24sedam/D. Božović
Mirjana Antonović sa advokatom

 

- Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Zbog toga što mi je majka pričala pozitivno o Miroslavu i uvek je nalazila neko opravdanje za njega. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao. Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. 

Prvostepeni postupak je okončan 23. marta, a sve do danas se čekala odluka suda. Pravda je zadovoljena, a ostaje da se sazna koji su naredni koraci. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike