Brena ukrala čašu zbog DNK testa: Ovako je nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića govorila o procesu i njegovoj ženi!

23.03.2022

14:34

2

Tokom dugogodišnjeg procesa osvanule su brojne teške izjave, ali se samo pevač nije oglašavao o sudskom dokazivanju očinstva

Brena ukrala čašu zbog DNK testa: Ovako je nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića govorila o procesu i njegovoj ženi!
Copyright Printscreen Instagram/ lepabrenaa

Danas se održava završno ročište kako bi Mirjana Antonović dokazala da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, s kojom je bio pre 30 godina u ljubavi, a tokom dugogodišnjeg procesa svašta se dešavalo.

Tako je pevačeva nekadašnja ljubavnica ispričala jednom prilikom da je Ilićeva supruga Gordana znala za njihovu vezu, te da je imala teorije zavere oko Lepe Brene s kojom se Mirjana druži.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Kako je Miroslav uporno odbijao da uradi DNK test i nikada nije želeo da komentariše slučaj, Antonovićeva je ispričala šta o tome misli i da li je Brena zaista ukrala njegovu čašu kako bi tajno radili DNK test.

24sedam/M.G.
Mirjana Antonović sa advokatima

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - govorila je crnokosa Brenina prijateljica, koja je napisala i autobiografiju u kojoj je opisala detalje veze sa pevačem.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Brena

Antonovićeva je opisala i loše odnose Saše Popovića i Lepe Brene s jedne strane i Miroslava Ilića druge.

- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - ispričala je ranije i dodala da je na njihov raskol uticala i pevačeva žena.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - otkrila je u svojoj ispovesti Marija Antonović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike