Stigla je sudska odluka! Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin: Mirjana Antonović zaplakala od sreće (FOTO)

26.05.2022

15:42

4

Mirjana je na društvenim mrežama podelila da je njenoj agoniji konačno došao kraj

Stigla je sudska odluka! Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin: Mirjana Antonović zaplakala od sreće (FOTO)
Devin i Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Posle brojnih susreta na sudu Mirjana Antonović je danas saopštila svojim pratiocima na drušvenoj mreži Fejsbuk da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, što je godinama pokušavala da dokaže, a sada je to potvrđeno i odlukom suda. 

U obraćanju na društvenoj mreži, ona je izrazila zahvlnost, svim svedocima, ali i svom advokatu koji je predano radio na slučaju prethodnih 14 godina koliko se radilo na ovom slučaju.

ATAImages/G. G.
Mirjana Antonović

 

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je Mirjana u objavi na Fejsbuku i dodala: 

Printskreen Facebook/Mirjana Antonović
Sud doneo odluku da je Miroslav Devinov otac

 

- Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.

Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana. 
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike