Diler Maka Milera osuđen na više od 17 godina zatvora! Isplivali detalji sa suđenja: „Nisam znao da je za njega"?!

18.05.2022

08:05

0

Reper je preminuo 7. septembra 2018, pošto se slučajno predozirao, prenosili su mediji

Diler Maka Milera osuđen na više od 17 godina zatvora! Isplivali detalji sa suđenja: „Nisam znao da je za njega"?!
Profimedia

Diler Stiven Valter (49) osuđen je na nešto više od 17 godina zatvora pošto je pokojnom reperu Maku Mileru dobavio tablete kojima se on, zatim, slučajno predozirao. Miler, rođen Malkolm Džejms Makormik, umro je 7. septembra 2018. pošto je „uneo fentanil, kao i kokain, te etanol" u svoj organizam. Smrtonosna mešavina zajedno s alkoholom mu je i presudila, pisalo se oko dva meseca posle tragedije, a onda i obdukcije.

Valter će morati da provede 210 meseci u saveznom zatvoru, napominje „ABC7" i „CBS Los Anđeles". Isprva, bio je dobio tačno 17 godina, ali mu je izrečena oštrija kazna pošto je utvrđeno da je i posle nastavio da diluje. Porodici preminulog se izvinio, naglasivši da je „i te kako svestan koliko ih je povredio".

- Veoma mi je žao, kajem se - rekao je on, a preneo „ABC7".

- Nisam osoba koja želi da povredi bilo koga - dodao je.

On je, inače, jedan od trojice koji su „pali" posle reperove smrti. Proteklog meseca, Rajan Majkl Revis (39) dobio je skoro 11 godina iza rešetaka, dok se na suđenje tridesetogodišnjem Kameronu Petitu i dalje čeka.

Mak Miler Profimedia
 

Miler se predozirao u 26. godini, a Valter je na sudu tvrdio kako „nije imao pojma o tome", već da je „dobavljao za Petitovu upotrebu". Da je, prema daljim napisima, znao da nije za njega, „gledao bi kako sve to da spreči".

- Svakako, preuzimam odgovornost - zaključio je bio on.

Bonus video:

instagram/aleksandar_kK

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti