Pijan ili drogiran? Amber Herd na sudu objavila uznemirujuće fotografije Džonija Depa! (FOTO)

06.05.2022

08:15

0

Ona je govorila i kako ju je navodno zlostavljao i zašto je bio protiv predbračnog ugovora

Pijan ili drogiran? Amber Herd na sudu objavila uznemirujuće fotografije Džonija Depa! (FOTO)
profimedia-0688923514 - Copyright Profimedia

Amber Herd juče je drugi put svedočila na suđenju za klevetu koje je protiv nje pokrenuo bivši suprug Džoni Dep.

Osim što je iznela šokantne detalje dosad, sudu su prikazani tekstovi i fotografije koje je glumica snimila tokom njihovog burnoga braka.

Jedna fotografija prikazuje onesveštenog Depa nakon dugotrajnog konzumiranja droga, te leži na podu dok mu je glava na polici komode.

Herdova je detaljno opisala navodno seksualno i fizičko zlostavljanje koje je, kako tvrdi, pretrpela od strane zvezde filma "Pirata s Kariba". Ona se prisetila incidenta kad ju je Džoni optužio za flertovanje sa ženom na Met Balu.

- Kad smo se vratili kući, udario me je u lice. Sumnjala sam da mi je slomio nos. Sećam se da mi je nos bio natečen, crven - svedočila je Amber, a zatim govorila i o navodnom drugom napadu, tvrdeći kako ju je bivši suprug nogom gurnuo na pod u privatnom avionu.

Sky News prenosi i kako je Dep odbio da potpiše predbračni ugovor pre venčanja 2015., a Amber je tad rekao: "Jedini izlaz iz ovoga je - smrt".

Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd na jednom od suđenja

- Osećala sam se kao najsrećnija žena u svetu kad me je zaprosio, poklonio mi je prsten s ogromnim dijamantom. Ali počela sam da razmišljam o predbračnom ugovoru uglavnom zbog činjenice što je on zarađivao puno više od mene, verovala sam da će potpisivanje predbračnog ugovora barem otkloniti sumnje, ali on nije hteo ni da čuje za to. Džoni je taj predbračni ugovor shvatio kao uvredu pa mi je rekao: "Mala, planiraš li ti to već da odeš?" - rekla je Herdova na sudu u Virdžiniji.

Glumica je kasnije svedočila i o Depovoj zavisnosti od droga. Tvrdi kako je pio tablete koje je dobijao na recept dok je 2015. godine završavao snimanje filma "Crna misa", nakon čega je otišao na detoksikaciju na svoj privatno ostrvo.

Dok je bio na spomenutom lečenju, bivšu suprugu je, tvrdi ona, optuživao da je u kuću dovela drugog muškarca.

- Dok je snimao u Londonu, opijao se i zapostavljao posao. Jednom prilikom njegovo obezbeđenje moralo je da ga nosi kući kao bebu. Zbog njega je patila i moja karijera - prestala sam da prihvatam uloge s romantičnim scenama i snimala sam samo projekte u kojima sam nosila minimalnu šminku - izjavila je Amber.

Na sudu su u četvrtak puštene i fotografije na kojima pijani ili drogirani Dep stenje i nešto mrmlja.

Podsetimo, Dep je tužio Amber za 50 milona dolara zbog klevete u članku koji je izašao u Washington Postu 2018. u kom je glumica napisala kako je bila žrtva porodičnog zlostavljanja. Dep tvrdi kako je on zapravo bio žrtva koja je zbog njenih tvrdnji izgubila milione dolara i uništena mu je reputacija u Holivudu.

Ona je podnela tužbu od 100 miliona dolara, tvrdeći kako ju je glumac uništio nazivajući je lažljivicom.

Tokom povremeno emotivnog svedočenja, Dep je odbijao da pogleda Herdovu, a pogled mu je stalno bio fokusiran na njegov sto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike