Kit Urban otvoreno o problemu sa drogom i alkoholom, braku koji mu je propadao: Nikol je uzela stvari u svoje ruke

20.04.2022

14:07

1

Muzičar se dotakao i perioda kada je odlučio da ode na kliniku za bolesti zavisnosti

Kit Urban otvoreno o problemu sa drogom i alkoholom, braku koji mu je propadao: Nikol je uzela stvari u svoje ruke
profimedia-0684179032 - Copyright Profimedia

Australijski muzičar Kit Urban prisetio se svoje borbe sa drogom i alkoholom koju je vodio, tvrdeći da je ključan problem bio u njegovoj teškoj zavisnosti koje se rešio tek kada je oženio slavnu glumicu Nikol Kidman, s kojom ima dve ćerke.

Samo četiri meseca nakon njihovog venčanja u julu 2006. godine problematični pevač prijavio se u kliniku za odvikavanje od droge i alkohola.

- Morao sam da pronađem drugi način - rekao je Urban, prenosi People.

On je 2016. godine rekao da je glumica u jednom trenutku intervenisala kako bi se on "obračunao sa svojim demonima".

- Prouzrokovao sam to da se moj novi brak raspadao - rekao je u intervjuu za Occasions i istakao  da je njegov otac, koji je umro 2015, bio alkoholičar i da je “odrastao živeći s alkoholičarom, te mu je trebalo dugo da poveruje da su njihove priče povezane".

Profimedia
Nikol Kidman

U prošlogodišnjem intervjuu za australijsku verziju časopisa Rolling Stonea, Urban je otkrio da mu je dugo trebalo da shvati da ima problem.

- Trebalo mi je jako puno vremena da priznam svoj alkoholizam. Trebalo mi je puno vremena jer nisam pio poput mog tate, pa sam sve upoređivao s njim. Zato mi je trebalo tako dugo vremena da shvatim. Međutim, konačno sam bio u poziciji da donesem ispravnu odluku u svom životu, za koju bih voleo da ju je i moj tata doneo - priznao je Kit.

Inače, Urban je bio dvaput na rehabilitaciji pre braka s glumicom, ali nikako nije mogao da izbaci alkohol, a ni droge iz svog života. Četiri meseca nakon luksuznog venčanja na kom su se zavetovali da će jedno uz drugo ostati u dobru i zlu, slavna glumica je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke, a nakon toga se muzičar više nije vratio porocima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike