Braun „ne menja pesmu" posle strašnih optužbi: Isplivale informacije o nesrećnoj devojci, povrede, a on ni da trepne!

30.01.2022

07:00

0

Drama se, prema navodima, odvila na jahti blizu Didijeve kuće na Floridi...

Braun „ne menja pesmu" posle strašnih optužbi: Isplivale informacije o nesrećnoj devojci, povrede, a on ni da trepne!
profimedia-0234467612 - Copyright Profimedia

Protiv Krisa Brauna podignuta je optužnica zato što je navodno drogirao, pa silovao devojku nepoznatu javnosti na jahti koja se nalazila blizu Didijeve kuće na Floridi, 30. decembra 2020. godine. Pevač se usred čitavog haosa oglasio na društvenim mrežama pa poručio kako se nada da „narod vidi da to ništa nije tačno", jer se „sva prašina podigla, kao i uvek, onda kad on ima dosta posla".

- Kad god pripremam neki projekat, novu pesmu, ovako nešto se „rodi" - tvrdi on apsolutno negirajući sve priče, dok se njegov predstavnik, kao i advokat koji ga je već jednom branio, ne javljaju na pozive „E!News-a" koji je, pak, dobio optužnicu na uvid.

Kris Braun Instagram screenshot / chrisbrownofficial
 

Ko je ona?

Žena koja je uperila prstom u muzičku zvezdu vodi se, pišu dalje pomenuti mediji, kao profesionalni koreograf, plesač, model i muzički umetnik. Braun ju je pozvao na jahtu dok je razgovarala putem Fejstajma s jednom prijateljicom, koja joj se zatim i pridružila - a sve to zato što je „čuo za njenu muziku i poželeo da se zbog iste nađu kod Didijeve kuće što pre."

Pošto je stigla na odredište, dao joj je „čašu crvenog pića u kuhinji jahte, koje je predstavio kao koktel". Pričali su o njenoj karijeri, kako da „dotakne zvezde", sve dok nije ispila i drugu čašu, posle koje se nije osećala dobro.

- Bila sam dezorijentisana, nestabilna, zaspala bih, čini mi se, kad trepnem - objašnjavala je, navodi se dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BREEZY (@chrisbrownofficial)

Tada, Kris ju je odneo u sobu i silovao, ignorišući to što ga je molila da to ne radi i pokušavala da ode. Zatim, samom sebi je poslao poruku sa njenog telefona, ne bi li mu ostao broj telefona. Idućeg dana, stigao joj je „zahtev da, ukoliko je ostala trudna, prekine to".

Tragovi

Optužba dalje „kaže" da je devojka imala povrede koje su ukazivale na silovanje, te da traži 20 miliona dolara za „pretrpljeni stres, nanetu bol, strah, anksioznost, poniženje, depresiju i ostalo". Arijel Mičel i Džordž Vrabek, njeni pravni zastupnici, rekli su saopštenju za pomenute medije da je u pitanju „prava horor priča".

- Pravda mora biti zadovoljena. Kao i u slučaju drugih žrtava napastvovanja - ističu.

Čovek koji iznajmljuje jahtu nije spominjan, a predstavnici repera Didija takođe su ostali bez komentara.

Sa druge strane, podsećanja radi, pevač je još pre dve godine govorio „na sva zvona" da „od ove priče neće biti ništa, jer je lažna, ali i sramotna s obzirom da je on sada porodičan čovek".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BREEZY (@chrisbrownofficial)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike