Kim Katral prvi put o nastavku serije "Seks i grad" i odnosu sa koleginicama: Nikada me nisu pozvali da budem deo toga!

05.05.2022

08:41

0

Kako ističe, pošto je odbila da igra u trećem nastavku filma koji je planiran, jasno je stavila do znanja da je sa tim projektom završila za sva vremena

Kim Katral prvi put o nastavku serije "Seks i grad" i odnosu sa koleginicama: Nikada me nisu pozvali da budem deo toga!
profimedia-0562306080 - Copyright Profimedia

Kim Katral, glumica koja se proslavila ulogom Samante Džouns u seriji "Seks i grad", rešila je da progovori o nastavku ove kultne serije "I tek tako", ali i o odnosu sa koleginicama Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

Kao što je poznato, Kim nije bila deo nastavka, o čemu se mnogo spekulisalo. Ona je sada otkrila da nije bila ni pozvana da učestvuje u seriji.

Profimedia
 

- Nikada me nisu pitali da se priključim seriji 'And Just Like That'. Mislim da sam poprilično jasno dala do znanja da nisam za takve stvari nakon što su postojale mogućnosti za treći film 'Seksa i grada'. Stoga sam za seriju saznala baš kao i svi ostali, preko društvenih mreža. Treba znati kad je dosta - rekla je ona.

Kako kaže, njoj se prvobitno nije dopao scenario za treći deo filma gde je, prema zamisli reditelja, tada 14-godišnji sin Mirande Hobs trebalo da prijateljici svoje majke (njoj) pošalje fotografiju svog polnog organa.

- To je strašno. Zabolelo me je. Zašto Samanta nije mogla recimo da bude u teškoj finansijskoj krizi nakon 2008, kada je većina teško podnosila krizu. Zašto recimo nije bila prisiljena da proda svoju PR kompaniju nekom mladom dečku koji nosi duksericu. To je realnost. To je scenario koji bi me na neki način privukao i koji su moji agenti predlagali umesto da mi neki tinejdžer šalje svoje gole slike - rekla je ona.

Serija "I tek tako..."/Profimedia
 

Mnogo se komentarisalo i o odnosu koji Kim ima sa koleginicama. Ona je sada, posle svega izrečenog, i na to stavila tačku.

- Mislim da samo bile koleginice. Moje koleginice ne moraju da mi budu prijateljice. Bilo je sve profesionalno - zaključila je Kim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike