Vrata su joj zvanično zatvorena: Kim Katral se neće pojaviti u nastavku serije "Seks i grad", sad znamo i zašto

03.02.2022

07:00

0

Spekulisalo se da bi mnogi voleli da je vide, pre svega kreator serije Majkl Patrik King, ali to više ne postoji kao mogućnost

Vrata su joj zvanično zatvorena: Kim Katral se neće pojaviti u nastavku serije "Seks i grad", sad znamo i zašto
profimedia-0548679792 - Copyright Profimedia

Finale prve sezone serije "I tek tako", koje je predstavljeno kao novo poglavlje kultnog "Seks i grada", dostupno je od danas svim gledaocima.

Međutim, ako ste se nadali da će se u njoj ipak pojaviti Kim Katral, koja je u originalnoj seriji igrala Samantu Džouns, pa, bićete razočarani. 

Majkl Patrik King, kreator "Seks i grada" i "I tek tako", otkrio je da se Kim neće pojaviti u ni u finalu sezone, ali ni ikada više.

Profimedia
 

Na pitanje da li su Kim otvorena vrata da se možda vrati u nastavku serije, King je odmah to demantovao.

- Ne. Jednostavno, nema pomisli o tome da će se Kim ikad pojaviti u "I tek tako" zato što je rekla šta je rekla - izjavio je King.

Kako se navodi, on je mislio na izjave da se Kim neće vratiti u svet "Seks i grada" jer je postojala tenzija između nje i njenih koleginica, pre svega Sare Džesike Parker.

Priča o njihovom odnosu nadaleko je ispričana, ali je Parkerova konstantno "gasila" sve tračeve i spekulacije da postoji ikakva svađa među njima.

S druge strane, iako Majkl Patrik King smatra da se Kim Katral neće vratiti da glumi Samantu, to ne znači da ona kao lik neće postojati, što smo već imali priliku da vidimo.

Prva sezona je zvanično završena od danas, a gledaocima će na raspolaganju biti i dokumentarac koji pokazuje kako je izgledalo snimanje "iza scene".

Iako HBO MAX još uvek nije potvrdio niti saopštio da će serija dobiti drugu sezonu, Sara Džesika Parker i Majkl Patrik King, kao i ostali glumci, spremni su i voljni da nastave sa snimanjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike