Sintija nema problem s tim kako su „isključili" Samantu Džouns iz serije: „Za to i ne treba više od minut"?!

29.01.2022

07:00

0

Po njenom mišljenju, nema potrebe zadržavati se na takvim problemima

Sintija nema problem s tim kako su „isključili" Samantu Džouns iz serije: „Za to i ne treba više od minut"?!
profimedia-0647116327 - Copyright Profimedia

Glumica Sintija Nikson, javnosti daleko poznatija kao Miranda Hobs iz „I tek tako...", a ranije i serije „Seks i grad", mnoge je iznenadila pošto je istakla u jednom intervjuu da joj se sviđa kako je „Samanta Džouns izvedena iz čitave te priče". Nije tajna da Kim Katral i nije želela da se vraća, međutim, fanovi nikako nisu očekivali ovakvu reakciju njene dugogodišnje koleginice.

- Ja mislim da je to dobro odrađeno. Baš mi se sviđa. Odmah smo to nekako... Rešili. Skoro istog minuta - priznala je ona u razgovoru s Endijem Koenom, smatrajući da na takve stvari i ne treba trošiti vreme. 

Niti je sve crno, niti je belo

Kad je Katral rekla „ne", ona se, izgleda, nije nimalo potresla, prenose dalje strani mediji.  

- Ali i to je prilično slojevita tačka serije - prokomentarisao je zatim voditelj.

- Naravno, jer jedno je kako ćete tako nešto saopštiti jednoj Bitsi von Mafling (lik iz serije, ne tako blizak s glavnim junakinjama), a drugačije se mi između sebe nosimo s tim nedostatkom - obrazložila je Sintija, svakako „prikupivši koji poen" kod fanova.

- Ko nije gledao neka me ne sluša sada... Ali kada je Samanta poslala Keri cveće, to je neverovatan trenutak. Veliki. Jak. Ipak smo na neki način u kontaktu, kao nekada. Volim to - zaključila je ona.

Ništa od Samante

Podsećanja radi, kada je „I tek tako..." bila još samo u planu, glumica Kim Katral je bila jasna u razgovoru sa tamošnjim medijima.

Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kim Katral Profimedia
 

- Nikada. Znači od mene „ne" - izjavila je bila ona još godinama unazad, pisao je „Daily mail", upitana o pojavljivanju u „Seks i grad 3".

- Svako ima neke lekcije koje za života mora da nauči. Moja je bila da nastavim da radim s dobrim ljudima i da se zabavljam - dodala je.

- Da „oživim" Samantu, to ne dolazi u obzir - rekla je kasnije u „Life Stories" Pirsa Morgana.

- Nema moja odluka nikakve veze s parama. Jednostavno, rešila sam da stavim tačku na taj deo mog života. Imam 61! Dosta je bilo - zaključila je tada, ali i podgrejala glasine o neslaganju s koleginicama iz serije.

- Nikad se mi nismo družili. Bile smo koleginice, što mislim da je nekako i zdravija opcija - „ohladila" je mnoge izjavom jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike