Sara Džesika Parker okrenula leđa Kim: Ne bi bilo okej da se vrati i da snima seriju

04.02.2022

16:10

0

Keri Bredšo smatra da njena koleginica ne bi trebalo da se vrati snimanju serijala jer nije bila korektna prema saradnicima

Sara Džesika Parker okrenula leđa Kim: Ne bi bilo okej da se vrati i da snima seriju
Sara Džesika Parker Kim Katral - Copyright AP/Joel Ryan/Matt Sayles

Glumica Sara Džesika Parker, koju javnost zna kao Keri Bredšo po ulozi iz serije „Seks i Grad“ je priznala da ne bi volela svoju koleginicu Kim Katral da vidi u novom serijalu ovog ostvarenja koji nosi naziv „And Just Like That“.

Sara je iznela razloge zbog kojih ne bi volela da se njena nekadašnja saradnica sa seta vrati na snimanja. Kako je objasnila, Kim je iznela u javnost previše detalja o snimanju prve sezone.

Profimedia
Sara Džesika Parker

- Ne mislim da bi bilo okej da se Kim vrati da snima seriju zato što je u prošlosti podelila previše toga s javnosti - rekla je Sara u intervjuu za „Variety”, pa dodala:

- Nisam učestvovala u tome niti pročitala te članke, ali su me ljudi redovno obavestili - kazala je ona. 

Keri Bredšo otkriva i kako Kim nije bila ni pozvana za snimanje nastavka serije.

- Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao da ispuni ono što je ona želela, morali smo iznova da slušamo šta je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo važno ili potrebno - ispričala je ona. 

Profimedia
Kim Katral

U novom serijalu, Samanta nije zastupljena kao lik, ali se njeno ime provlači kroz epizode. 

Podsetimo, nakon godina nagađanja o svađama koje su se događale tokom snimanja serije „Seks i grad”, Kim Kartal u 2018. godini pokrenula je žestoki napad na Tviter profilu u kojem je kolegicu Parker nazvala „okrutnom”, a zatim i otkrila sve detalje sa snimanja.

Iako je Džesika Parker samo zaobišla njene prozivke i izrazila joj saučešće kada joj je preminuo brat, Kim joj je uzvratila, napisavši joj da je ne smatra prijateljicom. 

Inače, pre nekoliko dana, u medijima je osvanula vest da je Majkl Patrik King, kreator „Seks i grada” istakao da Kim Katral više nikada neće biti deo ovog ostvarenja i da nije dobrodošla na snimanju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike