Kim Katral otvoreno pljuje seriju koja ju je proslavila: Šokirala stavom o nastavku "Seks i grada"!

22.01.2022

07:00

0

Ona nikada nije krila da ne želi ponovo da „oživi" lik Samante Džouns. Sada, međutim, pojedinci smatraju da je preterala

Kim Katral otvoreno pljuje seriju koja ju je proslavila: Šokirala stavom o nastavku "Seks i grada"!
Kim Katral Profimedia - Copyright Profimedia

Kim Katral, trenutno zvezda sitkoma „How I met your father", zgranula je fanove širom sveta pošto je jednostavnim „lajkom" podržala tvit koji o seriji koja ju je proslavila, odnosno - nastavaku koji nosi naziv „And just like that..." ne govori baš lepo.

„Seks i grad" Profimedia
 

Šta više, nazvana je jeftinom, a ona se s tim očito slaže na neki način, prenose strani mediji.

Nekada čuvena Samanta Džouns nikada nije krila da ne bi ponovo oživljavala tu ulogu, međutim, pojedinci smatraju da je sada već otišla i predaleko.

Kim Katral Profimedia
 

- Ponosna sam na Kim Katral što je propustila „Seks i grad za siromašne" i otišla u ekipu „Kako sam upoznao vašeg oca". Divna je, kao i Hilari Daf. Ako imate 48 minuta slobodno, sedite i pogledajte prve dve epizode. Mislim da ću ih ja gledati i opet. Izazov prihvaćen! - glasi tvit oko kog se podigla ogromna prašina, pošto je zvezda na njega odreagovala.

 

 

Bilo kako bilo, glumica je zasigurno zahvalna na komplimentu, međutim nije još potvrđeno i da li „je i otvoreno rešila da hejtuje ime koje ju je proslavilo". Ovim potezom svakako je šokirala javnost - niko ne može da veruje da je spremna da ode i ovoliko daleko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike