Barbara o raskidu sa Darkom! Otkrila da li pati, pa razvezala jezik o njihovoj vezi: Pili smo zajedno, jedno sam mu uvek govorila (VIDEO)

04.05.2022

20:23

0

Pevačica je priznala da joj smetaju komentari da se preko njega proslavila, te da bi volela da vidi da li će tako biti i sa njegovom narednom devojkom

Barbara o raskidu sa Darkom! Otkrila da li pati, pa razvezala jezik o njihovoj vezi: Pili smo zajedno, jedno sam mu uvek govorila (VIDEO)
grand_specijal_19012022_0098 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak našla se u žiži javnosti kada se pročulo da je u vezi sa kolegom Darkom Lazićem. Danas, njih dvoje više nisu zajedno, ona vredno radi na svojoj karijeri, a o bivšem priča samo najbolje.

Nedavno je Lazić bio priveden zbog brze vožnje koja je, kako se ispostavilo, bila u alkoholisanom stanju, a tek tada se saznalo da Barbara i on nisu više zajedno, što je mnoge iznenadilo.

- Ne mora da se pati posle raskida kada je nešto na zdrav način prekinuto, prosto prijateljski. Nema tu razloga za tugu i loše emocije. Da li su različita shvatanja ili različite ambicije, jednostavno su putevi počeli da nam se razilaze u ljubavnom smislu. Bolje da je tako nego da je bila neka prevara ili skandal - kaže Barbara i dodaje da svadbu jesu planirali, ali su to samo planovi i bili:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svadba nije bila ni zakazana da bi bila otkazana. To su bili planovi za lepu budućnost, ali se to nije desilo. Neistina je da sam iskoristila Darka za napredak u karijeri. Vidi se kada si sa nekim iz koristi, a kada nekoga voliš. Ja njega volim i dalje, kao prijatelja i čoveka. Ne bih ja mogla da postanem poznata uz njega da ja ne znam da pevam. Najlakše je reći da sam ja bila sa njim zbog popularnosti. Sad može bilo koja da bude sa njim, pa da vidimo da li će da se probije

Kako je istakla, ona je bila svesna kakav je Darko, ali mu je postavila ultimatum.

- To se sve dešavalo i pre mene, svega toga sam bila svesna. Samim tim, meni to nije smetalo. Razišli smo se zbog naših intimnih stvari. Uvek sam mu govorila da dokle njegov način života ne utiče na našu vezu, neka radi šta hoće. Ne mogu ja njega da učim ponašanju, stariji je od mene sedam godina, a na sceni je 15 godina - iskrena je Barbara.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pominjalo se i da su njeni roditelji protiv njihove veze.

- Moji roditelji mene maksimalno podržavaju. Oni nikada nisu dali nikakve izjave, ja bih zamolila sve da se moji roditelji ne uzimaju u usta. Mojim roditeljima je samo bitno da sam ja srećna - istakla je ona, a otkrila je i da će oni zajedno nastupati na svirkama koje su već zakazane.

Barbara je otkrila da li je Lazić dolazio u njihov zajednički stan pijan i pod uticajem narkotika.

- Mi smo pili zajedno, a što se narkotika tiče, ja nisam osoba koju to treba da pitate. Sa mnom nikada to nije radio, ali da li mi je to radio iza leđa ja to ne znam - rekla je Barbara i dodala da li Darko ima dozvolu:

- Nisam ja njemu preturala po novčaniku da li ima dozvolu ili ne, bila sam sa njim kada je polagao. Ne osećam se krivom za to što je uradio, pripisaću njegovom stanju to što je rekao da je patio pa je zato pio. Ja sada provodim vreme sa prijateljima, izbaciću pesmu uskoro, trudim se, radim da skrenem misli. Ne mogu tek tako da bacim vreme provedeno sa njim, ali shvatim na kraju dana da je to tako trebalo da bude. Fizičkog nasilja nije bilo - zaključila je Barbara.

O čemu je još Barbara pričala, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike