„Tačno je, Darko i ja smo već neko vreme rastavljeni!" Oglasila se Barbara Bobak u jeku pevačeve drame oko privođenja

27.04.2022

12:01

0

Ona je objasnila kako trenutno stoje stvari, naglasivši da kao i on - ne zna šta nosi sutra, kad je njihova veza u pitanju

„Tačno je, Darko i ja smo već neko vreme rastavljeni!" Oglasila se Barbara Bobak u jeku pevačeve drame oko privođenja
1_amigi_28092021_044 - Copyright Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages

U jeku skandala oko privođenja Darka Lazića, u pojedinim medijima se pojavila i vest kako su on i pevačica Barbara Bobak stavili tačku na njihovu ljubav. Ona se i po ovom pitanju oglasila za medije kratkim saopštenjem u kom je istakla kako su već izvesno vreme na pauzi, te da ne znaju šta sutra nosi.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke  doneti - počela je Barbara.

- Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć - dodala je, misleći na Lazićevu bahatu vožnju, a zatim i određivanje pritvora do 48 sati.

 

 

- Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanju - zaključila je Bobakova, koja je nedavno pričala za medije o tome kako su zajedno proveli Vaskrs u njenom rodnom kraju.

Podsetimo, Darku Laziću je pritvor veoma teško pao. Iako je iza rešetaka završio zbog bahate vožnje, krećući se 117 kilometara na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80, te i pod dejstvom, pevač se ponaša vrlo agresivno, pa i bezobrazno i non-stop traži da ga „odmah puste kući".

- Otkad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sav glas, jer ne može da veruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje - tvrdi izvor „Kurira", prenose domaći mediji.

Lazić je priveden rano jutros na auto-putu na Novom Beogradu, oko četiri sata. Nekoliko sati ranije, bio je na proslavi rođendana boksera Marka Nikolića.

Tamo, sudeći po snimcima kako slavljenika, tako i koleginice sa scene Dušice Grabović na Instagramu, podigao je atmosferu do maksimuma lativši se mikrofona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike