Barbara Bobak se iselila iz stana u kom je živela sa Lazićem: Radio mi je stvari koje su gore od prevare, dosta je!

28.04.2022

13:55

2

Pevačica ističe da već duže vreme vodi sa Darkom ozbiljne razgovore, ali po svemu sudeći, nema „popravnog"

Barbara Bobak se iselila iz stana u kom je živela sa Lazićem: Radio mi je stvari koje su gore od prevare, dosta je!
grand_specijal_19012022_0077 (1) - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Barbara Bobak i njen kolega Darko Lazić su već nekoliko dana u zategnutim odnosima, a po svemu sudići njihovoj ljubavi je došao kraj i to sve zbog pevačevog ponašanja koji nije po meri Bobakove. 

Naime, Lazić je juče, 27. aprila, priveden zbog prekoračenja brzine, on je podvrgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u krvi. 

Posle čitave jučerašnje drame Barbara i Darko su se čuli, a jedna od tema bila i njeno iseljenje, tačnije premeštanje ostataka stvari iz stana u kom su zajedno živeli u Novom Sadu.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak, Darko Lazić

 

- Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem - rekla je Barbara i dodala: 

- Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe... - navela je pevačica.

S obzirom na to da je Darko vodio buran život, Barbara otkriva i da li je to jedan od razloga zbog kog su raskinuli, ili su ipak u pitanju nesuglasice. 

- Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome - rekla je pevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

- Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

ATAImages/ A.A.
Barbara Bobak, Darko Lazić

 

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

- Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda - rekla nam je Barbara, na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem, odgovorila je:

- Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je - istakla je ona za Telegraf.rs.  

Posle napuštanja policijske stanice, Lazić je istakao da je malo više popio, ali da narkotike nije konzumirao.

Antonio Ahel/ATAImages
Barbara Bobak, Darko Lazić

 

- Ništa nisam imao od narkotika u sebi. Jesam malo brže vozio i malo sam popio. Znači, ništa nisam imao od narkotika, a jesam malo popio, ali to nije za zadržavanje - rekao je on ranije, a zatim otkrio kako mu je bilo u pritvoru:

- Najnormalnije, kao i svaki čovek. Šta je tu strašno? Odmah narkotici i sve najgore, ali eto... Imam dokaze, dostaviće moj advokat.

S druge strane, Darkov menadžer tvrdi da Lazić nije konzumirao narkotike, već da je moguće da je uzeo „pogrešnu čašu", aludirajući na to da mu je neko „sipao drogu u piće".

Podsetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike