Barbari roditelji od sramote ne daju da bude s Lazićem? I nisu jedini kojima je dosta: „Možda ga nisu dovoljno tukli kao malog!"

04.05.2022

08:32

0

Pevačicin otac je loše podneo čitavu pevačevu poslednju dramu

Barbari roditelji od sramote ne daju da bude s Lazićem? I nisu jedini kojima je dosta: „Možda ga nisu dovoljno tukli kao malog!"
grand_specijal_19012022_0080 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto je Darko Lazić bio priveden zbog bahaćenja automobilom po ulicama, roditelji Barbare Bobak navodno su zapretili ćerki da će je se odreći ukoliko mu se vrati. Oni se, naime, bave ozbiljnim poslovima i, kako dalje piše „Alo", čitava drama ih je teško osramotila pa iz tog razloga brane nasledici da ima više bilo kakve veze s njim.

- Barbarin otac ima privatnu firmu za transport, a majka je medicinski radnik. Iako u startu nisu prihvatili njenu vezu s Darkom, ona im se klela da je ostavio alkohol i da nikada nije imao veze sa narkoticima. Taman što su krenuli da popuštaju i prihvataju tu vezu, dogodilo se hapšenje koje ih je potpuno dotuklo - počeo je izvor za pomenute medije, pa dodao kako je Barbaru majka zvala u suzama da je moli da raskine veridbu.

Barbara Bobak Printscreen ,,Kontrashow" Kurir TV
 

- Dok je Darko bio u pritvoru, majka ju je zvala i u suzama molila da raskine veridbu i spasi ih javne sramote - kaže on objašnjavajući kako je pevačicin tata posebno loše podneo sve što se dogodilo.

Tada se, navodno, zakleo da će je se odreći ukoliko se pomiri s Lazićem.  

Pravdala se...

- Njen otac je poštovan, vredan i radan čovek kog zna ceo Novi Sad. Zbog sramote ne izlazi iz kuće i nikome se ne javlja na telefon. Barbara je samo dan nakon hapšenja otišla u roditeljski dom i tada joj je otac jasno stavio do znanja da će biti mrtva za njega ukoliko oprosti vereniku. Pravdala se da nije znala da se Darko drogira, ali njen otac nije želeo da je sasluša, budući da je ona ta koja im se klela da su priče koje o njemu kruže lažne i da mu ih smeštaju bivše žene - tvrdi izvor.

Sve to je, prema daljim navodima, govorila dok je, s druge strane, planirala susret s bivšim ne bi li se pomirili.

- Barbara i te kako zna da su njeni roditelji ovoga puta ozbiljni i da će joj zauvek zatvoriti vrata porodičnog doma ukoliko oprosti Darku, ali to joj očigledno nije dovoljno da prekine kontakt s njim. Čak je i pristala na to da se vide i razgovaraju o svemu što se desilo. To krije od porodice, a njemu je naglasila da nikome ne priča ništa. Pošto je upućen u situaciju u kojoj se našla zbog njega, primoran je da „spusti loptu" i radi sve da je vrati. Želeo je i da popriča s njima, ali je ona to izričito odbila uz objašnjenje da bi morala da krije vezu s njim od celog sveta i kada bi došlo do pomirenja.

Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, folker je priveden pošto je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika vozio 117 na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80 km na sat. Ljupka Stević je to prokomentarisala za „Informer", kao jedna od koleginica koje ne mogu da veruju šta je pevača sve snašlo.

- Ne znam kakvo zlo je njega zahvatilo, njemu trebaju dobre batine, da ga neko istuče. Možda ga roditelji nisu dovoljno tukli kad je bio mali... Ne znam kako se njemu tako nešto stalno dešava, umalo glavu nije izgubio... Žao mi je što je tako - rekla je ona.

Ljupka Stević ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike