Barbara otkrila o čemu je pričala s Darkovom majkom u jeku skandala! Njoj se izvinjava, a od njega ništa bolje i ne očekuje?

30.04.2022

09:05

0

Pevačica objašnjava kako joj je veza već izvesnovreme propadala, a onda i kako su to uspevali da sakriju od javnosti

Barbara otkrila o čemu je pričala s Darkovom majkom u jeku skandala! Njoj se izvinjava, a od njega ništa bolje i ne očekuje?
grand_specijal_19012022_0081 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada je Darko Lazić bio priveden, pročulo se i kako je na pauzi, pa i raskinuo s Barbarom Bobak. Pevačica je najpre u kratkom saopštenju za medije naglasila kako noć kada se odvio skandal nije provela s njim, a sada priča koliko joj je i inače bilo teško da se nosi s pevačevim ispadima.

- Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol - izjavila je Barbara za „Ekskluziv", pa nastavila o tome kako je iz njenog ugla tekla noć kada je Darko proveden zbog bahate vožnje.

- To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam - rekla je ona.

Barbara Bobak i Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Zatim, osvrnula se i na njihovu vezu, te to kako je ona propala.

„Ne želim da budem žrtva!"

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, nijedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli - tvrdi ona, pa nastavlja:

- Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva.

To što je Lazić rekao da je pio jer je bio emotivno razoren zbog raskida s Barabarom, ona komentariše:

- Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega.

Zatim, priznala je kako im već neko vreme prosto nije išlo, ali da su o tome mudro ćutali - jer su se voleli.

- Govorila sam mu da je veliki dečko i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcionalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću - zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Barbara Bobak i Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike