Šokantan iskaz psihologa! Dep je Amber gurao prste u vaginu i tražio kokain: Pokazivao svoju nadmoć! (VIDEO)

04.05.2022

10:35

1

Doktorka Don Hjuz je prvi svedok Herdove - klinički i forenzički psiholog iz Njujorka, te stručnjak u oblasti nasilja u porodici

Šokantan iskaz psihologa! Dep je Amber gurao prste u vaginu i tražio kokain: Pokazivao svoju nadmoć! (VIDEO)
profimedia-0688383721 - Copyright Profimedia

Dok je svedočila u koristi Amber Herd, klinički i forenzički psiholog Don Hjuz ispričala je da je glumica doživljavala strašno sek*ualno zlostavljanje od strane nekadašnjeg supruga, glumca Džonija Depa. Kao i stručnjak u oblasti nasilja u porodici, šokirala je govoreći o tome kako je zvezda „Pirata s Kariba" umeo „pijan ili drogiran da je baci na krevet i svuče joj spavaćicu, pokušavajući da ima odnos sa njom".

- Prisiljavao ju je na oralni s*ks kada bi bio ljut. To nisu bili trenuci ljubavi, to su bili trenuci dominacije - pričala je, prenosi „Daily mail", a ona je nastavila o tome kako joj je „gurao prste u vaginu tražeći kokain".

Amber Herd Profimedia
 

Ovaj incident se, navodno, dogodio u Australiji, gde je Dep ostao bez vrha prsta tokom svađe sa tadašnjom suprugom.

- Dok ju je tukao, gušio, govorio joj da je mrzi i da će je je*no ubiti, gospođa Herd se distancirala i izašla iz svog tela. Jedino o čemu je tada razmišljala bilo je: „O, Bože, nadam se da on nije slomljen" - prenose dalje pomenuti mediji reči ove doktorke.

Ona je zatim dodala da se Herdova borila da obuzda svoje emocije te da je pretrpela fizičko nasilje od strane Depa, koji ju je gurao, gušio i udarao je s leđa. Tokom sek*ualnog nasilja zadobila je „uglavnom modrice, posekotine i vaginalne bolove".

Kontrola

Ona je izjavila i da je Dep „praktikovao prisilnu kontrolu nad Amber" te da je bio "opsesivno ljubomoran" i nije želeo da se skida za potrebe izvesnih uloga. Njenu ambiciju je, prema rečima Hjuzove, smatrao „nečim negativnim" pa ju je „uporno spuštao", govoreći kako „nije potrebno da pokazuje si*e i gu*icu".

Kasnije, ispričala je i kako bi on pozivao „gotovo svakog glumca s kojim je ona sarađivala i govorio mu kako ga posmatra".

- Pokušao je da kontroliše čak i to šta ona nosi. Često joj je govorio da se nijedna njegova žena neće oblačiti poput ku*ve - nabrajala je dalje psihološkinja.

Prevara?

Amber je, prema tvrdnjama njene doktorke, konstantno bila optuživana za prevaru od svog nekadašnjeg supruga. Hjuzova je rekla da su se Amber i Džoni posvađali na letu između Bostona i Los Anđelesa, a da je razlog bio njen kolega Džejms Franko, sa kojim je u tom trenutku radila na jednom projektu.

Džoni Dep Profimedia
 

- Ona je ušla u avion, a on je počeo da priča o Franku, nazivajući ga pogrdnim imenima. Kad je ustala kako bi otišla, došlo je do svađe. Udario ju je nogom u leđa i onda se ona premestila u prednji deo aviona.

Nasilje

Hjuzova je zaključila da se tu radilo o „nasilju od strane intimnog partnera" te da je zlostavljanje uključivalo fizičko nasilje, psihičku agresiju, sek*ualno nasilje, prisilnu kontrolu i kontrolišuće ponašanje. Dijagnostikovala joj je PTSP, odnosno posttraumatski stresni poremećaj, a kao uzrok navela „zlostavljanje od strane gospodina Depa".

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike