Svedok potvrdio: Amber jeste vršila veliku nuždu na Depovom krevetu! "Hvalila se time!"

02.05.2022

15:22

3

Autor: Marija Mitić

Ovo je jedna od bizarnijih optužbi na sudu

Svedok potvrdio: Amber jeste vršila veliku nuždu na Depovom krevetu! "Hvalila se time!"
profimedia-0682905334 - Copyright Profimedia

Džoni Dep na sudu sa bivšom suprugom, glumicom Amber Herd izneo je razne pikanterije iz njihovog zajedničkog života, ali i optužbe, a jedna je krajne bizarna. Naime, on je naveo kako je jednom prilikom glumica iz osvete izvršila veliku nuždu na njegovom krevetu, međutim, ona je negirala ove optužbe.

Ipak, jedan od svedoka na suđenju, glumčev telohranitelj Starling Dženkins, potvrdio je ove navode rekavši da mu se glumica tada poverila o tome šta je uradila.

Naime, kako kaže, glumica mu se pohvalila "iznenađenjem koje je ostavila suprugu", kada ju je nakon ovog gnusnog čina poveo na jedan festival. Amber to tada opisala kao "užasnu, neslanu šalu koja je pošla po zlu".

Profimedia
Amber Herd

 - Moja prva reakcija bila je smeh. Bilo je izloženo i tako bizarno i groteskno da sam samo mogao da se smejem - rekao je Džoni na sudu kada je reč o ovoj temi, dodajući da je tada svoju još uvek zakonitu suprugu nazvao  "Amber Turd (Amber go**nce)".

Herdova je tada negirala Depove optužbe govoreći da su to verovatno učinili njihovi psi, u šta glumac nije mogao da poveruje jer izmet nije delovao tako.

Inače, ovo suđenje jedno je od medijski najpraćenijih ikada i svakog dana u javnost dospevaju nove, intrigantne informacije.

Poslednje što je sve zaprepastilo bio je neočekivan potez Amber Herd koja je samo dva dana pred svedočenje na sudu povodom tužbe njenog bivšeg muža, Džonija Depa, koji ju je optužio za klevetu, odlučila da otpusti ceo svoj tim ljudi koji su se bavili odnosima sa javnošću.

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
Džoni Dep

Podsetimo, Dep traži odštetu nakon što je Herd napisala esej za The Washington Post 2018, u kojem je navela da je postala "javna osoba koja predstavlja porodično nasilje".

 

Iako nije direktno imenovala Depa, njegovi advokati tvrde da se tekst indirektno odnosi na optužbe za zlostavljanje koje je iznela protiv njega tokom njihovog razvoda, koji je finalizovan 2016. godine. 

Međutim, Herd je 11. aprila na Instagramu izjavila da njen članak iz The Washington Posta nije o Depu, već da je reč o "ceni koju žene plaćaju kada progovore o muškarcima koji imaju moć".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike