Dep detaljno opisao kako umalo nije ostao bez prsta zbog bivše: Lekare sam slagao da su vrata bila „kriva" (FOTO/VIDEO)

22.04.2022

08:00

0

Dok je pričao svoju priču, Amber ga je slušala na ivici suza

Dep detaljno opisao kako umalo nije ostao bez prsta zbog bivše: Lekare sam slagao da su vrata bila „kriva" (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Postupak za klevetu „težak" 50 miliona dolara koji je Džoni Dep pokrenuo protiv bivše supruge Amber Herd traje tek nekoliko dana, a strašne optužbe se već slažu - na njeno ime, jer glumac „ima i više nego dovoljno primera kako je u stvari ona njega maltretirala", prenose strani mediji. Posebnu pažnju privukao je njegov iskaz o tome kako umalo nije ostao bez prsta zbog nje, pošto ga je gađala flašom votke, jer joj je smetalo što pije.

- Ustao sam, prošetao do bara, a tamo je stajala veća flaša votke. Imala je dršku - rekao je, pokazujući rukom kako je morao da je drži ne bi li sebi sipao piće, prenosi „The Guardian".

- Vratio sam se na svoje mesto, otvorio flašu, sipao čašicu. Popio je. Nakon toga, krenula je (Amber) da „ispaljuje" uvrede. Na sve strane. Onda je zgrabila flašu - izgovorio je, da bi kamera tada snimila Herdovu, koja ga je slušala šta priča na ivici suza.

Amber Herd Profimedia
 

- Gađala me je njome... Iskreno, nisam osetio bol. Na početku me stvarno ništa nije bolelo. Sve što sam osetio bila je nekakva vrućina. I, kao da mi nešto kaplje niz ruku. Pogledao sam i tek onda shvatio da mi je vrh prsta „otišao" - nastavio je Dep, koji je zatim objasnio da je lekare lagao kako su vrata „kriva", pa i da se sam posekao.

Fotografija koj uje pokazao na sudu iz tog perioda „da makar malo razvedri situaciju", Profimedia
 

Uradio je sve, samo da niko ne posumnja na nju.

Reč doktora

Depov privatni lekar Dejvid Kiper je nešto ranije izjavio pred zakonom kako jeste od glumca primio poruku sadržine:

- Ako sam isekao vrh prsta, šta da radim?! Osim što ću morati u Urgentni... Sramota me je što sam se uopšte i petaljo sa njom... Je*eš život!

On je došao da ga pregleda, očisti ranu, a zatim je glumac otišao u bolnicu.

Potom, Džoni je objasnio kako se našao u šoku u kakvom se do tada nikad pre nije našao.

- Ne znam kako je to kad doživite slom živaca. Tad sam sigurno zamalo i to doživeo, na ivici sam bio. Ništa mi nije bilo... Logično. Znao sam u svojoj glavi, srcu... „Ovo nije život" (osmeh). Nije - ponovio je pred kraj svog svedočenja.

 

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti