Amber ucenjivala Džonija? Otkriveno šta bi radila ako joj ne dozvoli da u njegovim luks stanovima živi za džabe!

29.04.2022

10:26

0

U pitanju su tri penthausa u Los Anđelesu, koja je poželela neposredno nakon što je podnela zahtev za razvod

Amber ucenjivala Džonija? Otkriveno šta bi radila ako joj ne dozvoli da u njegovim luks stanovima živi za džabe!
profimedia-0686951186 - Copyright Profimedia

Ukoliko bi Džoni Dep bivšoj uskratio to zadovoljstvo da boravi u njegova tri penthausa u Los Anđelesu, Amber Herd je pretila kako će zatražiti da mu daju zabranu prilaska, zbog izvesnih napada koje je od njega pretrpela, bruje strani mediji. Naime, poroti su za vreme suđenja u Ferfaksu u Virdžiniji pokazana dokumenta advokata zvezde „Akvamena" iz 2016. godine, koji uključuju čitav spisak njenih finansijskih zahteva - svega nekoliko dana nakon što je podnela papire za razvod.

Depovom advokatu Džejkobu Blumu je poslato pismo 24. maja te godine - tri dana posle velike svađe bivših supružnika, kada je Amber tvrdila i da ju je Džoni udario mobilnim telefonom, što on i dan-danas poriče da se uopšte dogodilo.

Džoni Dep Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
 

U tom pismu tadašnje advokatice Herdove, Samatne Spektor, naglašeno je kako njena klijentkinja „nije podnela zahtev za zabranu prilaska sa željom da pronađe dugoročno rešenje daleko od znatiželjnih pogleda javnosti". Tako je potraženo „ekskluzivno korišćenje poseda, konkretno tri penthausa u zapadnom Holivudu, kao i crnog Rendž Rovera, ali da Džoni nastavi da plaća hipoteku, kao i račune".

Od glumca se tražio i doprinos od 100.000 dolara za troškove advokata, te 25.000 dolara za troškove forenzičkog računovodstva koje treba da plati do 27. maja - tri dana nakon slanja pisma.

- Kao što znate, vaš klijent i suprug Herdove, Džoni Dep, bio je nasilan prema njoj i pretio joj je u subotu uveče, 21. maja, u njihovom penthausu. Postoji nekoliko svedoka, ali i fotografija koje prikazuju i materijalnu štetu koju je Džoni naneo, pored fizičkih povreda. Nažalost, ovo nije prvi incident takvog tipa među njima. Zapravo, dogodila su se još dva u proteklih šest meseci - glasi deo pisma, prenose strani mediji, dok je glumica iako u strahu od bivšeg „tada insistirala da ništa ni slučajno ne dospe u javnost". 

Džoni i dalje oštro poriče optužbe za nasilje u porodici.

Nije jasno kako su odgovorili Depovi advokati, ali Amber je ipak 27. maja podnela zahtev za privremenu zabranu prilaska.

Amber Herd Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike