Depova bivša lagala na sudu, raskrinkala je kozmetička kompanija: Evo kako ovime nije mogla da krije modrice! (VIDEO)

27.04.2022

06:00

0

„Vadila se" na njih, a „pojela" čitavih godinu dana...

Depova bivša lagala na sudu, raskrinkala je kozmetička kompanija: Evo kako ovime nije mogla da krije modrice! (VIDEO)
profimedia-0685963980 - Copyright Profimedia

Brojni korisnici društvenih mreža, posebno TikToka, već uveliko izvrgavaju Amber Herd ruglu - otkako se pročulo da je slagala na sudu tvrdeći da je žrtva nasilja. Glumica je, navodno, izvesnom šminkom krila modrice koje joj je bivši suprug Džoni Dep „napravio", a u to vreme, produkt koji je koristila nije ni bio u ponudi. 

Tokom suđenja godine, kako ga mnogi nazivaju, ovaj detalj je na najpre predstavila advokatica Herdove, Ilejn Bridhoft, tako što je poroti pokazala „All In One Correcting Kit", prozivođača „Milani". Kako piše „TMZ", tada je istakla kako je „to ono što je Amber morala da stavlja na lice, ne bi li prikrila tragove nasilja koji su i te kako bili vidljivi". 

Amber Herd Profimedia
 

Međutim, kako se i vidi na snimku koji kruži pomenutom drušvenom mrežom, a koji je u javnost „pustila" kompanija, to do 2017. godine - nikako nije bilo moguće. Uzimajući u obzir da se nasilje o kom je zvezda „Akvamena" uporno pričala dogodilo između 2012. i 2016, prema daljim napisima, ona je u svojim tvrdnjama da je pretučena - u stvari „pojela" godinu uveravajući svet da govori istinu

- Kad nas već pitate... Evo i odgovora. Naš „Correcting Kit" je u prodaji od 2017! - poručio je brend uz snimak, pa posebno izazvao gnev među Depovim fanovima, koji su sve burnije reagovali kako je karijera glumca patila zbog slučaja. 

U vreme kada je postalo moguće kupiti pomenutu šminku, par je već bio predao i papire za razvod

Amber Herd Profimedia
 

Ipak, prema daljim napisima pomenutih medija, advokatica je možda iskoristila šminku ovog brenda samo kao primer, pošto nije isticala to koju je marku Amber koristila tokom svog teškog perioda. S druge strane, ni Ilejn „ne maše" pogrdni komentari onlajn zato što brani Herdovu. 

- Ona je advokat? Izgleda i govori kao gradska tračara - samo je jedan u moru sličnih na „Jutjub" platformi stranih medija koji pokrivaju suđenje. 

 

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike