Kako se oblači Džoni Dep, tako i Amber Herd! To joj je taktika? (FOTO)

28.04.2022

08:00

0

Suđenje je u takvom fokusu, da javnosti ne promiče ni najmanji detalj

Kako se oblači Džoni Dep, tako i Amber Herd! To joj je taktika? (FOTO)
Profimedia

Malo je onih koji trenutno ne prate suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa. Svaki njihov potez je pod lupom, pa tako i - odabir stajlinga. Glumica, naime, već uveliko „bije glas" da kopira nekadašnjeg muža, ali nije poznato da li to namerno radi.

Brojni korisnici društvenih mreža već izvesno vreme samo o tome pričaju. Amber je, naime, nosila isto odelo kao što ima Džoni, čak i kravatu, samo s logom u drugom tonu.

Zvezda „Pirata s Kariba" je pred porotom (ali i javnosti) ispričao svoje, dok se njena reč tek očekuje. Tako je, veruje se, bila u prilici dobro da ga osmotri i osmisli kako će se i sama svakog idućeg dana prezentovati, piše „Marca.com". 

Možda je sve činila sa zakašnjenjem od jednog dana, ali očito - „zapala je za oko" neverovatnom broju ljudi, koji su u tom potezu prepoznali nekakvu taktiku.

Taktika

Razne stvari su ljudima onlajn padale na pamet kada je stajling, odnosno kopiranje istog među supružnicima u pitanju. Moguće je „da ga toliko dobro poznaje, da zna da će ovako nešto da ga omete", kako svakodnevno ustaje pred porotu i narod uopšte, pa mu svakako nije svejedno dok čitav haos traje.

Možda se, s druge strane, samo zabavlja - uzimajući u obzir da će suđenje dugo trajati, možda još punih šest nedelja. Trenutno, „troši" se treća nedelja i bivši se nalaze oči u oči svakoga dana od ponedeljka do četvrtka.

Tako - Herdova ima čitav vikend, pa i produženi, da smisli kako da iskopira Depa do idućeg susreta.

Amber Herd Profimedia
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti