Ovo je dečko Tamare Kalinić! Snimak pun zagrljaja i poljubaca blogerke i „macana" već postao viralan (FOTO/VIDEO)

11.04.2022

11:50

0

Modna blogerka je iskoristila lepu priliku da pokaže muškarca koji ju je oborio sa nogu, a kom pojedinci na društvenim mrežama već „kače" razne nadimke zbog zanimljivog stajlinga

Ovo je dečko Tamare Kalinić! Snimak pun zagrljaja i poljubaca blogerke i „macana" već postao viralan (FOTO/VIDEO)
lutak_otvaranje_18062021_0024 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Kalinić, jedna od najpoznatijih modnih blogerki sa našeg područja, konačno je uvrstila i svog dečka u objave na društvenoj mreži Instagram. Inače, svoju privatnost je vrlo sebično čuvala podalje od znatiželjnih pogleda, sa druge strane maksimalno uživajući u ljubavi koja je sve vreme cvetala.

Već nekoliko puta su se pojavljivale spekulacije o tome kako „Tamara ljubi macana Filipa Testu". Međutim, svaki „trag" bi ubrzo bio i uklonjen sa, mahom, Tvitera. Na jednom rođendanu Anastasije Ražnatović su se bili pojavili zajedno, ali ne i fotografisali za javnost - obris njegovog lika bio je u potpuno drugom planu, dok se blogerka bila napravila i selfi sa slavljenicom.

 

 

Navodno, ona se zbog njega bila i preselila u Francusku.

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen - istakla je bila jednom prilikom za „Hello", govoreći baš o svojoj vezi, koju je čuvala „kao zmija noge" sve do sada.

 

 

Na Instagramu - uz njegovo ime stoji i oznaka „New guards group-a", što je, inače, kompanija iz Italije koja se bavi distribucijom, ali i dizajniranjem odeće za mlade. Iz toga se svakako zaključuje da je i on „čovek iz mode", što mora da je doprinelo njihovoj zajednici.

- došao je pravi trenutak da nas podelim! Vreme jeste relativno, ali mi je naše omiljeno - poručila je ona u svojoj objavi, između ostalog, pa iznenadila mnoge.

Nem ko joj nije poslao emotikon srca, vatre, pišući joj takođe u komentarima koliko su lep par.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike