Zbog njega se Din preselio u LA: Otkriveno čime se bavi muškarac koji je „ukrao srce" nekadašnjem frontmenu „Seven apa"!

22.03.2022

11:45

0

Sarajevski pevač nedavno se našao u fokusu - pošto se saznalo za njegovo venčanje

Zbog njega se Din preselio u LA: Otkriveno čime se bavi muškarac koji je „ukrao srce" nekadašnjem frontmenu „Seven apa"!
Deen - Copyright Instagram screenshot / fuad_backovic_deen_

Faud Backović, poznatiji kao Din (Deen), nedavno je bio glavna tema razgovora pošto se saznalo da se venčao s Vilom Firsonom. Nekadašnji frontmen „Seven apa" i predstavnik Bosne i Hercegovine na „Evrosongu" (2004, ali i 2016. godine) inače već izvesno vreme živi „preko bare", a prethodno, proveo je niz godina i u Italiji.

Firson, zbog kog je Din rešio da se preseli u Los Anđeles, je kustos, umetnički savetnik, te producent, a sudeći dalje po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram, maksimalno uživaju u zajedničkom životu.

 

 

Svoju ljubav nikada nisu skrivali - od samog početka se svuda pojavljuju zajedno, a svojevremeno su gostovali i u pojedinim televizijskim emicijama, prenosili su mediji.

Podsetimo, Din je kao član „Seven apa" stekao ogromnu popularnost. Pevanjem je, inače, počeo da se bavi još s 12 godina. Ponudu da nastupa za hor opere dobio je 1998. godine - njegove glasovne mogućnosti su zapazili iz Nacionalnog teatra Bosne i Hercegovine, a on je prihvatio da učestvuje u operi Karla Orfa „Karmina Burana".

Krajem 2000, međutim, se povukao sa muzičke scene da bi otišao studije modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koje je i završio.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike